Post thumbnail

Balloonkrush ja ImBullen hallitsivat tiistain turnausta

POSTED BY Jere Vanhala 20.11.2018

PUBG Finlandin aktiiviset käyttäjät ovat jo tottuneet, että tiistaisin pelataan Faceit-alustalla jonkinnäköistä turnausta, eikä tämäkään viikko ollut poikkeus. Tällä kertaa vuorossa oli Duo-turnaus, joten Erangelin niityt ja Miramarin aavikot täyttyivät verenhimoisista pelaajakaksikoista.

Karttoja pelattiin yhteensä neljä kappaletta (3x Erangel, 1x Miramar) ja turnauksen päättyessä ei ollut epäselvyyttä ketkä muodostivat tämän viikon tehokkaimman kaksikon, sillä voittajaksi selviytyivät Overrated Individuals -joukkueen ”Balloonkrush” ja ”ImBullen” 979 pisteellä ja 32 tapolla.

Kärkikahinoissa olivat myös toiseksi tullut PassTheSaltDear -joukkueen tehoduo ”Filio” ja ”Tseeky” 730 pisteellä, tappoja heille kertyi 15.

Eikä sovi unohtaa kolmanneksi tullutta JustGonnaSendIt -joukkutta, jota edustivat 9Muri0 ja thzLUL (pisteitä 651 ja 18 tappoa)

Kiitos kaikille osallistuneille pelaajille, turnaus sujui jälleen kerran mainiosti. Torstaina palataan asiaan XPulZ-alustan kanssa toteutettavan Squad-turnauksen kanssa. Ilmoittautuminen turnaukseen on jo jälleen kerran täyttynyt, joten jos kuulit vasta tässä kohtaa turnauksesta ja olisitkin tahtonut osallistua niin ainut tapa ehtiä ensi kerralla mukaan on ottaa alta PUBG Finlandin somet ja Discord-serveri haltuun, jolloin saat aina heti tiedon, kun jotain tapahtuu.

Torstain turnaus tullaan tuttuun tapaan lähettämään PUBG Finlandin Twitch-kanavalle kello 18:30 alkaen

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland