Post thumbnail

LanTrek ’19 BYOC -turnaus [ennakko]

POSTED BY Jere Vanhala 28.02.2019

LanTrek-lanien PUBG-turnaus käynnistyy perjantaina pelattavilla alkulohkoilla. Kahdessa alkulohkossa pelataan molemmissa 4 karttaa, joiden jälkeen parhaiten menestyneet joukkueet pääsevät lauantain finaaliin, jossa pelataan 6 karttaa.

Ketä LanTrekeilla pelattavassa PUBG-turnauksessa sitten kannattaa seurata? Seuraavassa koottuna yhteen jo ilmoittautuneista joukkueista turnauksen ennakkosuosikkeja ja haastajia.

 

Ennakkosuosikit: REHTI, Conquer Gaming ja VSP

REHTI (sikora, Jap1, haepis, sunkka) on mix-tiimi, joka kerää kasaan vanhan TORI-joukkueen, joka voitti esimerkiksi viime vuonna Kuopiossa pelatut GyoStage-lanit. Tosin Haepis ei tuolloin ollut mukana kokoonpanossa kyseisessä turnauksessa. Pelaajat ovat siis vanhoja joukkuekavereita, jotka ovat todella kovan luokan pelimiehiä. Lisäksi todettakoon, että joukkueen kaikki pelaajat ovat kokeneita comppi-skenen konkareita, joilta löytyy rutkasti pelitunteja. Vaikka kaikki REHTI -joukkueen pelaajat eivät nykyisin pelaakaan samassa joukkueessa, heidän vankka yhteinen turnauskokemus, taitotaso ja pelisuoritukset nostavat heidät meikäläisen papereissa ehdottomasti LanTrek-lanien yhdeksi ennakkosuosikiksi.

Conquer Gaming (JERPSi, rolezeh, jorgeni, FLSHLGHT) eli vanha Finstack on parantanut viikko viikolta otteita esimerkiksi PSL:ssä. Joukkue on nivoutunut hyvin yhteen ja tulosta on alkanut syntyä. Conquer Gaming voidaan usein nähdä pelikentillä alueen reunoilta pelaavana taktisena joukkueena, joka ajoittaa rotaatiot sekä taistelut. Lisäksi voidaan todeta viime aikaisten nähtyjen pelien perusteella, että heidän pelaajillaan on erinomainen kyky lurkata sijoituksia aivan loppurinkeihin saakka, mikäli joukkuekaverit ovat tippuneet aikaisemmin. Battle Royale -pelissä, kuten PUBG:ssa tämä kyky on erittäin tärkeä osa peliä. Tasaisen varma tekeminen viimeaikaisissa peleissä ja pelaajien kokemustaso nostavat heidät yhdeksi turnauksen ennakkosuosikeista.

VSP (KrisukkA, J_nski, SnakeEagles, Seppä) on mix-joukkue, joka on taitava ja kova ampumaan takaisin. Joukkueeseen kuuluu muun muassa KrisukkA, joka pelaa PUBG Suomiliigaa Visionin riveissä. Nähtyjen PSL-pelien perusteella hän ei ole yltänyt aivan samanlaisiin suurilukuisiin tappomääriin kuin esimerkiksi pelatessaan RDH -joukkueessa aiemmin. Tosin voi olla, että nykyisessä joukkueessa rooli tai taktiikat ovat hieman erilaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö viime vuoden loppupuolella pelatun GameXpo -pelitapahtuman solo-turnauksen voittaja olisi hyvässä iskussa Tampereen turnauksessa. Häneltä löytyy lanikokemusta sekä osaava ja kokenut tiimi ympäriltään.

 

Haastajat: MJ-Academy, MJ-Esports ja Tikka eSports

MJ-Academy (NatZerr, SpicyDoggo, officialsape, PahkinaPussi) on MJ-Esportsin akatemiajoukkue. He ovat ehdottomasti yksi tämän hetken parhaimmista suomalaisista nuorista pelaajista koostuva PUBG-joukkue, hyvin todennäköisesti jopa paras. He ovat harjoitelleet yhdessä pitkän aikaa ja heiltä löytyy paljon kokemusta erilaisista turnauksista. Viime vuoden lopun jälkeen joukkue on näyttänyt vahvoja otteita Suomen pelikentillä. Suurin vahvuus joukkueessa ovat hyvät tiimipelaajat, jotka tukevat toisiaan pelin sisällä vaikeissakin tilanteissa. Joukkueen pelaajilla on myös erinomainen kyky lurkata sijoituksia ylöspäin pelin edetessä, jos pelaajista on vain yksi enää hengissä loppuringeissä. Tämän lisäksi pelaajat ovat suoriutuneet tasaisen varmasti suurimman osan peleistä ja pelaajien kehitys on ollut vauhdikasta. Viimeaikoina tosin on ollut havaittavissa pientä ailahtelua esimerkiksi PSL -otteluiden sijoituksissa. Parhaana päivänä joukkue voi voittaa suurimman osan Suomen PUBG-skenen kärkijoukkueista. Mainittakoon myös, että joukkueen taustalta löytyy paljon osaavaa valmennusta ja tukea, jotka edesauttavat nuoria pelaajia menestymään.

MJ-Esports (Teuhka, KARJALA, Ojalalele, Stratos) on joukkue, jossa osa pelaajista on vaihtunut useampaankin otteeseen viime vuoden rosterista. Nykyinen kokoonpano on pelannut yhdessä jo jonkin aikaa, mutta ei ole täysin vakuuttanut ailahtelevilla suorituksillaan. Joukkueesta löytyy kuitenkin osumatarkkuutta, taitoa sekä turnauskokemusta. Hyvänä päivänä heidät voidaan nähdä kärkiviisikossa useampaankin otteeseen.

Tikka eSports (CamperBanana, ANDY_TUHOO, Natis, Naigeli) on haastajajoukkue, joka koostuu taitavista pelaajista ja heiltä löytyy myös aiempaa turnauskokemusta niin onlinesta kuin laneiltakin. Tikka eSports voitti vastikään järjestetyn Winter Assembly -turnauksen. Joukkueen tulee onnistua pelaamaan taitotasonsa huipulla, jotta he pystyvät haastamaan LanTrek -turnauksen kovimmat joukkueet.

 

– – – Kirjoittanut M00nForrest – – –