Post thumbnail

Orion eSports käveli muiden ylitse tiistain turnauksessa

POSTED BY Jere Vanhala 27.11.2018

Viime viikon ehdoton mestari Overrated Individuals piti välipäivän PUBG Finlandin viikkoturnauksista pelaajavajeen takia, joten turnaukseen lähdettiin ennakkoasetelmista, että tänään täydellä varmuudella saataisiin uusi nimi kärkeen. Näin myös tietenkin tapahtui, sillä turnaus oli täysin kahden joukkueen keskinäistä dominointia.

Kun 4 karttaa saatiin pelattua, oli illan tuhovoimasin joukkue, Orion eSports saanut kerättyä itselleen 2118 pistettä ja huikeat 48 tappoa, joka tarkoittaa keskimäärin 12 tappoa per kartta. Tämä upea pistesaalis tarkoitti, että Pawseyn, Cupsolon, Teho–:n ja Tykiukon edustama kvartetti onnistui repäisemään toiseksi tulleeseen joukkueeseen lähes 600 pisteen eron ja kolmanneksi tulleeseen 1000 pisteen eron. Suuret onnittelut koko PUBG Finlandin johdosta teille upeasta illan suorituksesta.

Toiseksi itsensä taisteli RehabBros, joka niin ikään niitti kyllä erittäin komean 46 tapon saaliin, jääden kuitenkin sijoituspisteiden johdosta kokonaissaldoon 1526 pistettä. Erittäin upea suoritus kuitenkin myös tältä joukkueelta, joten onnea Ikelae_, Sanekki, PAINALTHUNDER ja fejkgodz.

Palkintopallin nurkkaan itsensä vielä kurotti Alk0, jonka riveissä ArmasPaarma, KartzaK, MrReferee ja Tusander pelasivat. Heidän pistesaldonsa oli 1116 ja tappoja 25. Onnea myös heille.

 

Turnauksen jälkeen jututimme Orion eSports -joukkueen Pawseyta tästä upeasta peli-illasta:

Taisi olla aikamoinen ilta teiltä, sillä onnistuitte keräämään yli 2100 pistettä ja 48 tappoa 4 pelin aikana. Miten kommentoisit päivän pelejä?

– Tiimillä meni tänään hyvin, muut top 3 tiimit tarjosivat hyvän vastuksen, neljänneksi sijoittuneen TheAwesomeTeamin kanssa otimme yhteen jokaisessa pelissä

Teidät nähdään ensi viikonloppuna PUBG Suomiliigan karsinnoissa lohkossa A1, onko millaiset mietteet tulevasta karsinnasta ja mahdollisesta paikasta itse liigaan?

– Liigapaikkahan tässä on haussa ja hyvinkin todennäköinen lopputulos viikonlopun karsinnoista

 

Siinä oli itsevarmaa puhetta Pawseylta, mutta toteutuuko Orion eSportsin haave liigapaikasta? Viikonloppuna se selviää, kun PUBG Suomiliigan karsinnat käynnistyvät! 1.-2.12 pelataan ensimmäinen karsintakierros, josta sunnuntain finaalin jälkeen 6 parasta tiimiä lunastavat paikan tammikuussa 2019 alkavaan PUBG Suomiliigaan! Karsintoihin osallistuvat tiimit löydät PUBG Finlandin järjestäjäsivuilta.

Karsinnat striimataan PUBG Finlandin Twitch-kanavalle, joten käythän jo nyt ottamassa kanavan seurantaan ellet ole jo sitä tehnyt.

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland