Post thumbnail

PSL S3 Karsintafinaali AB ohi – Nämä joukkueet lunastivat paikkansa liigaan

POSTED BY Jere Vanhala 04.08.2019

Viime viikonloppuna pelattiin PUBG Suomiliigan kolmannen kauden karsinnoista ensimmäinen puolisko. Karsintalohkot A ja B, sekä Karsintafinaalin AB käsittänyt viikonloppu oli täynnä menoa ja vilskettä, kun joukko tuttuja sekä täysin uusia joukkueita taistelivat ensi kauden liigapaikoista.

Torstaina rupeama käynnistyi karsintalohkolla A. Lohkoa dominoi melko vakuuttavasti Welcome to Ferry (Pier), joka voitti 6 karsintaottelustaan 3. Lohkon tulokset on luettavissa täältä.

Perjantaina vastaavasti jatkettiin karsintalohkolla B. Myös tässä lohkossa löytyi selvä johtaja, Conquer Gaming, joka nappasi kaksi voittoa ja kolme hopeasijaa kuuden kartan aikana. Lohkon tulokset löytyvät tästä.

Kummastakin lohkosta 8 parasta joukkuetta jatkoivat lauantaina pelattavaan karsintafinaaliin, josta 6 parasta joukkuetta lunastaisi itselleen paikan liigaan. 8 karttaa kestänyt finaali oli viimeisten liigapaikkojen osalta hyvinkin jännittävä.  Lopputulokset ja viimeiset liigapaikat ratkesivatkin vasta viimeisen kartan aikana.

Liigapaikan itselleen finaalista lunastivat:
– Conquer Gaming
– Overrated Individuals
– Welcome to Ferry (Pier)
– Mirage Gaming
– Puskatorpeedot
– Tikka Esports

Kokonaisuudessaan tulokset ovat luettavissa täältä. Nyt 6 liigapaikan varmistaneen joukkueen lisäksi liigassa pelaavat myös 3 viime kauden menestyksen paikalla kutsuttua joukkuetta; Feniks Esports, Enhanced ja Rehti Gaming (ent. SJK eSports)

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –