Post thumbnail

PUBG Finland ehdolla SEULin vuoden 2018 tunnustuksissa

POSTED BY Jere Vanhala 27.12.2018

Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL) myöntää vuosittain tunnustuksia eSports-alalla toimiville tahoille pelaajista toiminnanjärjestäjiin. Vuoden mittaan raati on saanut äänestää toistensa ehdotuksista tietämättä ehdokkaita viiteen eri kategoriaan, jotka ovat vuoden pelaaja, joukkue, tulokas, toimija ja teko.

Kategorioiden 5 eniten ääniä saanutta ehdotusta on nyt julkistettu ja PUBG Finland on ilmiömäisesti ehdolla niin vuoden tulokkaaksi kuin myös vuoden toimijaksi. Kunkin kategorian voittaja, sekä raadin kokoonpano julkistetaan 31.12.2018, joten me täällä PUBG Finlandilla ainakin elämme suuressa jännityksessä. Lisätietoja sekä SEULin raatilaisten perusteluita PUBG Finlandin nimeämiselle löytyy muun muassa täältä.

Jo tässä kohtaa kiitettävä SEULin raatilaisia siitä, että tekemämme kova työ on huomioitu. Lisäksi kiitos kuuluu myös jokaiselle yhteisön jäsenelle ja yhteistyökumppanille, jotka ovat olleet PUBG Finlandin toiminnassa mukana kuluneen vuoden aikana.

Vaikka virallisiin tuloksiin vaikuttavatkin vain raatilaisten antamat äänet, niin verkossa on mahdollista äänestää omaa suosikkia ”varjoäänestyksessä” joka löytyy täältä. Kyseinen äänestys ei millään tavalla vaikuta oikeisiin tuloksiin, mutta jos tahdot osoittaa tukesi PUBG Finlandille niin käy äänestämässä meitä.

– – – Kirjoittanut SPY3R– – –

PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland