Post thumbnail

PUBG Finland on hyväksytty viralliseksi partneriksi

POSTED BY Jere Vanhala 17.12.2018

Kulunut vuosi on ollut erittäin menestykäs suomalaiselle PUBG skenelle, niin yhteisöllisesti kuin myös tuloksellisesti kansainvälisillä pelikentillä, kuten juuri pelattua saatu PUBG Europe Leaguen karsinta osoitti. Meidän osaltamme aivan viimeiset silaukset tähän vuoteen saatiin kuitenkin jo menneellä viikolla, jolloin PUBG Finlandin postilaatikkoon kilahti mieluisa yllätys. Päivämäärästä 14.12.2018 alkaen meidät on hyväksytty virallisesti PUBG Corporation partnereiksi. Iloiset uutiset saivat perustajan, Saku ”CorottPlus” Pirisen kirjoittamaan kuluneesta vuodesta ja tulevista kuvioista yhteisölle avoimen kirjeen:


Jälleen on aika kiittää kuluvasta vuodesta ja suunnata katseet seuraavaan vuoteen. Vuosi 2018 on ollut PUBG Finlandille iso vuosi, jolloin koko PUBG Suomi skene on kasvanut todella paljon!

Tänä vuonna olimme järjestämässä PUBG-turnauksia LanTrekeilla, Vectoramalla, Assembly Summereilla, GyoStagella, Insomnialla ja GameXpo -pelimessuilla. Näiden lisäksi pääsimme tekemään Yle FTW kanssa PUBG turnauksen televisioon, joka lähetettiin Yle TV2 kanavalle. Näiden kaikkien mahtavien LAN-turnausten lisäksi teimme yli 100 online-turnausta, joista lähes jokainen oli selostettu PUBG Finlandin Twitch-kanavalle!

Vuoden lopussa solmimme Elisan, Lenovon ja FACEIT-turnausalustan kanssa yhteistyösopimuksen ja julkaisimme ensi tammikuussa alkavan PUBG Suomiliigan (PSL), jonka koko PUBG yhteisö otti innolla vastaan! Karsinnat ovat suoritettu ja lähes kaikki tiimit ovat selvillä!

Tämän vuoden aikana PUBG Finland yhteisö on kasvanut huimasti ja voin ilolla ilmoittaa, että meitä on jo yli 5000 aktiivista suomalaista jäsentä Discord-palvelimella.

ISO KIITOS TEILLE!

Ensi vuonna PUBG Finland tulee kehittämään PUBG Suomiliigaa isommaksi ja paremmaksi. Suunnitteilla on useita kausia seuraavalle vuodelle ja viimeisin kausi tulee olemaan eeppinen! Toivon, että pääsemme tiedottamaan tästä teille mahdollisimman pian!

Tulemme ensi vuonna myös panostamaan yhteisöpeleihimme nykyisten yhteistyökumppanien avulla ja kehittämään mukavaa tekemistä kaikille suomalaisille PUBG-pelaajille.

Minulla on ilo ilmoittaa, että meidät on hyväksytty PUBG Partneriksi 14.12.2018 alkaen ja tämä on todella hieno tunnustus PUBG Corporationilta hyvin tehdystä työstä PUBG yhteisön eteen. Tämä merkkaa koko PUBG Finlandin ylläpidolle todella paljon ja tästä voimme jälleen kiittää vain teitä yhteisön jäsenet!

Lopuksi haluan kiittää kaikkia nykyiseen ylläpitoon kuuluvia sekä jo ylläpito hommista lähteneitä, jotka ovat jokainen omata osaltaan kehittäneet toimintaamme.

Vuosi 2019 tulee olemaan eeppinen, nähdään taistelukentillä! 🙂

Saku ”CorottPlus” Pirinen

PUBG Finland perustaja ja toiminnanjohtaja


PUBG Finlandin osalta vuosi alkaa olla taputeltu. Myös muu ylläpidon väki tahtoo kiittää kaikkia tapahtumiin, turnauksiin ja lähetyksiin osallistuneita pelaajia ja katsojia. Kuten yllä olevassa kirjeessäkin Saku toteaa, ensi vuodesta tulee mahtava ja entistäkin isompi. Pysykää kuulolla, nauttikaa joulusta ja ottakaa alta PUBG Finlandin somet haltuun, sillä joulun välipäivinäkin teille on tarjolla paljon kiinnostavaa materiaalia 😉

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –

PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland