Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 1: FeelsDumbMan

POSTED BY Jere Vanhala 28.01.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Ensimmäisenä vuorossa on FeelsDumbMan.

FeelsDumbMan joukkue on perustettu 17.11.2018. Entinen joukkueemme hajosi (Butterfly effect), jonka toimesta Hesber, Puli_ ja Nobody1- perustivat uuden joukkueen nimeltä FeelsDumbMan. Löysimme melkein heti joukkueeseemme neljännen pelaajan (Kolez). Pelasimme muutaman turnauksen tällä kokoonpanolla kunnes täytyi rueta etsimään viidettä pelaajaa sillä Nobody1- oli astumassa palvelukseen. Löysimme melkein heti yhden pelaajan PUBG Finlandin discordin kautta (DriverOfBus) Ja hänen tuttunsa Skav_7 oli myös alkanut innostumaan Squad pelaamisesta joten otimme hänet Kolezin tilalle.

Isoimpia saavutuksia tähän mennessä ovat olleet NEL season 4 DIV 1, Wingman VI liiga ja PSL.

Olen tyytyväinen siihen mitä olemme saaneet tällä joukkueella aikaan näin lyhyessä ajasssa. Tulevaisuuden suunnitelmat: Etsimme organisaatiota ja jatkaa kehittymistä suurempiin liigoihin. PSL tuli tiimille hyvään aikaan sillä se on hyvää harjoitusta uudelle tiimille. – Puli

FeelsDumbManin edesottamuksia voit seurata heidän twitteristään, joka löytyy täältä

 

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –