Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 10: Enhanced

POSTED BY Jere Vanhala 06.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuorossa Enhanced.

Tiimi perustettiin 2017-2018 vuoden vaihteessa. Pag3n kyseli, että jos kiinnostais pistää joukkue kasaan ja ruveta pelaan comppia ja päätavoite oli karsiutua silloiseen IEM Katowice PUBG turnaukseen. Ja kohtalaisen hyvin se menikin. Closed qualit jäi 12 pisteen päähän muistaakseni. Kokoonpano onki muuttunut sen jälkeen melkosesti.

Alkuperäinen tiimin nimi oli ”Tits of destiny” jossa silloin pelas Pag3, Mikael420, Antza ja minä. IEM qualien aikaan tuli jo kokoonpano muutoksia ja Antza vaihtui Kuneen. Pari kuukautta pelattiin sillä porukalla ja vaihdettiin mikael420 siitä sitten SiiBeen. Tässä vaiheessa nimi vaihdettiin ”Original Team of Domination”:iin eli ”OGTOD”. Muutaman kuukauden päästä Pag3 ilmoitti siirtyvänsä pelaamaan Chaoksen riveihin. Tämän jälkeen löydettiin TurboBanaani PUBG Finlandin turnauksista ja napattiin se kokoonpanoon. Tällä linellä pelattiin pikkusen vajaat puolvuotta. Näihin aikoihin siirryttiin pelaamaan Enhanced nimen alla. Ja vaihdettiin myös Siibe silloisen MJ:n riveissä pelaavaan Karniin. Kyseisellä lineupilla: Kune, Karn, TurboBanaani ja minä sitten karsiuduttiin PSL:stä liigaan.

Aikalailla PSL:n alkaessa Turbobanaani ilmoitti lopettavansa meidän kanssa. Nyt on sitte pelattu Sunkan kanssa siitä lähtien, mutta mitään virallista ei olla vielä julkastu line-upista.

Tiimin saavutuksista ja hienoista hetkistä on hankala valita yhtä tiettyä. Broadcaster Royale turnaukseen karsiutuminen Seattleen on varmasti yks kärki hetkiä. NEL season 3 voitto maistui hyvältä myös. Kuten myös NEL season 4 kakkossija rahoineen tuntui tekevän lenheetiä pelaajien keskuudessa. Tulevaisuuden tähtäimessä meillä on PCL ja sitäkautta PEL paikka.

PSL on alkanut meidän osalta oletetusti, eli hyvin. Ekan viikon jälkeen ykkösenä ja tokan viikon parin pelin jälkeen TOP 4. Scrimmataan eli harjotellaan ahkerasti, joten eiköhän me ihan hyvin pärjätä tässä vielä vaikka muutoksia rosteriin tulee. – 69Horseman69

 

Seuraa Enhancedin menoa täältä:

Joukkueen Twitter
Organisaation Twitter

69Horseman69: Twitter, Twitch
Kune: Twitter, Twitch
KarnHu: Twitter, Twitch

https://www.enhanced.fi/