Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 11: RehabBros

POSTED BY Jere Vanhala 06.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuorossa RehabBros.

Tiimi perustettiin lokakuussa 2018. PNLTHNDER oli lopettanut Lahti-porukan kanssa pelaamisen ja Ikelae ROKKA eSportsin kanssa. Ikelae ja Sanekki löi hynttyyt yhteen ja muutaman mutkan kautta PNLTHNDR liittyi porukkaan. Siinä hetken aikaa mietittiin neljättä ja sitten koko poppoolla juolahti sama nimi mieleen, fejkgodz. Fejkgodz innostui tulemaan mukaan ja sillä porukalla alettiin treenaamaan competitive pelejä. Loppuvuodesta rekryttiin Kanzuli hoitamaan managerin hommia ja pelin analysointia. Vuoden vaihteeseen Ikelae ilmoitti lopettavansa, jonka jälkeen tuli kiire löydää neljäs pelaaja ennen Suomiliigan ja PCL karsintojen alkamista. Oltiin pelailtu Lozehin kanssa Faceit-pelejä melko aktiivisesti, ja hetken päästä osottautuikin, että Lozeh oli juuri se kaipaamamme in-game leader.

Parhain, sekä samalla huonoin hetki tähän mennessä on ollut PCL karsintojen viimeinen kierros. Kaikki pelimerkit oli päästä pelaamaan PCL:ään, mutta viimeisen kierroksen pelit eivät menneet edes sinne päin. Ollaan sen jälkeen tehty kovasti töitä ja löydetty ongelmakohtia, joihin ollaan tartuttu koko porukan voimin ja alettu tekemään tasaisempaa tulosta. PCL karsintojen jälkeen lunastettu Scrimgrounds auttaa varmasti meidän pelimme kehittymisessä.

Tulevaisuudessa tähtäimessämme ovat tulevat liigakarsinnat PEL:ään ja PCL:ään. Tietenkin kaikki muutkin isommat turnaukset ja liigat kiinnostaa. Koko aika tehdään kovasti töitä, jotta unelma toteutuisi.

”PSL on alkanut omalta osaltamme ihan hyvin. Olemme kolmannella sijalla ja joukkueellamme on eniten tappoja koko liigassa. Olemme pitäneet PSL:ää harjoitusympäristönä, jossa koitamme implementoida uusia juttuja ja taktiikoita, ennen kuin viemme niitä ”isommille” peleille. Suomessa on PUBG scenessä kova taso, josta hyvänä esimerkkinä on NELLin Division 1, jossa top 3 joukkueet oli suomalaisia.” – Manager Joonas ”Kanzuli” Laurinoja

 

Twittereitä tiimin seuraamiseen:

RehabBros – Twitter
PNLTHNDR – Twitter (Kapteeni)
Fejkgodz – Twitter
Sanekki – Twitter
Kanzuli – Twitter (Le Manager / Analyst)