Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 12: Feniks eSports

POSTED BY Jere Vanhala 07.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuorossa Feniks eSports.

Feniks esports on aikaisemmin tunnettu ”Overrated Individuals”, tai kuten selostajat tykkäsi käyttää, ”Orivesi” -nimellä. ORIV perustettiin kesäkuussa 2018 juuri ennen Oulussa järjestettävää Vectorama tapahtumaa, jossa PUBG Finland oli järjestämässä byoc -turnausta. ”Olimme hyvin halukkaita osallistumaan kyseiseen turnaukseen ystäväni balloonkrushin kanssa ja pyrimme nopeasti etsimään 2 tiimikaveria tapahtumaan osallistuneista. Saimme useita kyselyitä ja pääsimme osallistumaan turnaukseen kokoonpanolla ImBullen, balloonkrush, Mikael420 ja Ippis, joiden kanssa varmistimme turnauksesta 2. sijan.” -Teemu ”ImBullen” Pulli

Tapahtuman jälkeen kokoonpano pysyi koossa ainoastaan ImBullenin ja balloonkrushin toimesta. ORIV osallistui paljon PUBG Finlandin järjestettäviin viikko turnauksiin sekä esimerkiksi GLL järjestettävään Wingmaniin. Aikaa kului ja lokakuussa 2018 Xaxe etsi Hoge:n kanssa kahta pelaajaa perustamaan tiimiä. Samaan aikaan ORIV haaveili kahdesta vakituisesta pelaajasta ja päädyimme balloonin kanssa pelaamaan Xaxen ja Hogen kanssa. Pelit alkoi sujumaan yllättävän hyvin heti alusta lähtien ja Xaxe ja Hoge suostui pistämään kokoonpanon lukkoon käyttäen ORIV:in nimeä.

Osallistuimme PSL karsintoihin ja sijotuimme ensimmäisessä karsinnassa kärkipaikalle, mutta valitettavasti finaalissa jäimme sijalle 8. Saimme kuitenkin paikan myöhemmin PSL:ssä, kun yksi joukkue jouduttiin poistamaan liigasta. Tällöin ORIV:in kokoonpano oli hieman vajaa, koska balloonkrush oli lähdössä armeijaan, joten aloimme etsimään uutta jäsentä. Joulukuussa 2018 ORIV siirtyi pelaamaan Feniks esports organisaation alle, joka oli ennestään tuttu Xaxen Counter strike historiassa.

Tammikuun alussa 2019 joukkueeseen liittyi SauKKi, jonka kanssa lähdimme osallistumaan PCL karsintoihin. Erä toisensa jälkeen onnistuimme pääsemään karsinnoissa eteenpäin ja lopulta varmistimme paikan Pubg contenders leaguessa, mikä on joukkueen isoin saavutus.

Tulevaisuuden suunnitelmat Feniksillä on treenata hyvin paljon PCL varten ja pyrkiä kehittämään joukkueen osaamista ja heikkoja kohtia, jotta joukkue pystyisi suoriutumaan enemmän tasaisesti. Tavoitteena on pysyä mukana PCL:ssä ja tottakai pyrkiä tavoittelemaan sitä mahdollista PEL -paikkaa. Lisäksi pyrimme nousemaan PSL:ssä meidän häntäpaikalta.

”PSL alkoi hyvin huonoissa merkeissä Feniksillä, kun 8 pelin jälkeen olemme sijoittuneet viimeiseksi. Uudet asetukset peleissä ja uuden oppiminen on tuonut hieman vaikeuksia matkallaan, mutta uskomme pystyvämme parempaan. Paljon on pelejä vielä jäljellä, joten peli ei ole todellakaan vielä menetetty. Aktiivisella treenaamisella kehitämme omaa osaamistamme ja otamme uuden lähdön seuraaviin PSL peleihin, ja katsotaan mihin se johtaa. Kenties Feeniks nousee tuhkasta?” – Teemu ”ImBullen” Pulli

Feniksien seuraamista someissa:
Feniks eSports:  Twitter
ImBullen: Twitter, Twitch
Hoge18: Twitter, Twitch

Kokoonpano:
ImBullen (captain)
Xaxe (main)
Hoge18 (main)
SauKKi (main)

FatAssTiger (coach)(sub)
ANDY_TUHOO (Sub)