Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 13: M1G Glacier

POSTED BY Jere Vanhala 08.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuorossa M1G Glacier.

Milloin ja miksi tiimi perustettu?
Tiimin alkuperäiset jäsenet (BuTTeRNutZ ja Gtona) ovat olleet joukkueessa 2017 marraskuusta lähtien, jolloin osallistuimme ESL:n järjestämään IEM karsintoihin. Tuolloin ei pahemmin menestystä niitetty ja seuraavat ESL karsinnat jäivätkin välistä.

Keväämmällä järjestetyt ESL Pubg karsinnat Euroopan offline turnaukseen toivat uuden kipinän yrittää eteenpäin (ja Tookker:in astuessa kuvioihin) ja pääsimmekin toiselle kierrokselle, jossa ikäväksemme saimme paljon nimekkäitä joukkueita lohkoomme.

Tämän jälkeen suuntasimme pidemmälle tauolle. Elokuussa saimme uuden pelaajan (Mutsisbroidi aka Eno) yrittää pärjätä PUBG Finland:in järjestämässä weekly Squad -turnauksessa ja pärjäsimme kohtalaisesti ja sijottauduimme #4.

Mikä oli tiimin isoin saavutus/hienoin hetki?
Fragbite:n järjestämässä Fragleaguessa tulimme #2 ja näin ollen nousimme Div 2 -> Div 1, johon olemme suorituksena hyvin tyytyväisiä vaikka hieman jäi kaihertamaan viimeisten pelien epäonnistumiset ja lohkon johdon menettäminen. Ehdottomasti paras hetki oli PUBG Finland järjestämät karsinnat PSL:n ja sieltä hienosti ensin karsinta lohkon #2 ja finaalista #5 sija, jonka ansiosta pelaamme PSL:ää.

Mitkä ovat tiimin tulevaisuuden suunnitelmat?
Tiimin tulevaisuuden kuva on muuttunut monta kertaa aivan viimeaikoina ja uusimpana on uuden organisaation alle siirtyminen, sekä luonnollisesti nimen päivittäminen (Myst1s Gaming Glacier).
Siirrymme pelaamaan Twitch striimeri Myst1s:ksen alle ja rakentamaan joukkue toimintaa. Treenaaminen jatkuu edelleen kovana ja vielä on paljon töitä tehtävänä.

Joukkueen kapteenin (BuTTeRNutZ) kommentti:
”On ollut mahtavaa olla osana näin hienoa joukkuetta ja nähdä kuinka paljon olemme päässeet eteenpäin suorituksellisesti, sekä kasvaa yhdessä siihen pisteeseen, mitä olemme tänä päivänä”

PSL Rosteri:
M1G_BuTTeRNutZ, M1G_Gtona, M1G_Tookker ja M1G_Mutsisbroidi

Subit:
M1G_temppa82 ja M1G_Qesme

Myst1sGaming: Twitter