Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 14: Vision

POSTED BY Jere Vanhala 09.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuorossa Vision.

 

Tarina miten Vision syntyi oli aika pitkälle monien sattummien summa. Se lähti siitä kun menimme pelaamaan karsinnat mix-tiimillä Forbidden Chiefs nimen alla, kun elimme totaalisen rosterimuutoksen aikaa ja sen pitempiä selittelyitä ne menivät penkin alle, samaan aikaan myös RDH-tiimi koki samankohtalon mikä pitkälti johtui siitä että tuhosimme ristiin toistemme tsäännssit törmäämällä pelikentällä, jälkimmäisessä karsintalohkossa, joka oli täynnä kovia suomalaisia pelimiehiä.

Tämän jälkeen Rdh tiimi hajosi. ja lyhyen ajan sisään huomasimme pelaavan hyvin yhteen krisukan kanssa jonka jälkeen aloimme etsiä mahdollisuutta pelata yhdessä PSL:ää. Saimme molemmat tarjouksia eri tiimeistä mutta aina oli vain yksi paikka tarjolla , kunnes Osuma ja Zeequ lähestyivät meitä samanlaisen roster muutoksen jälkeen ja heillä sattui olemaan PSL-paikka takataskussa toisesta lohkosta vanhalla nimellä tunnettu Yasnaya Rulers. Ja tästä syntyi Vision joka on puhtaasti kasattu Psl:ää varten.

Kyseisellä tiimillä saavutuksia vielä ei ole kun tämä on tosiaan eka esiintyminen tällä porukalla , mutta tähän mainitsemisen arvoinen suoritus tapahtui vanhalla tiimillä Forbidden Chiefsseilä kun vetäsimme viime GLL seasonilla promotionaallsseihin asti ja siellä tie tyssäsi miramar päivään jossa pecadossa pelaavan tiimin akilleen kantapää löytyi ympyröiden muodossa puerto paradaison ja impalan väliseltä alueelta johon sattui 4 perättäistä roundia.

Tiimin tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä täysin avoimet, niitä katsellaan ja harkitaan sitten psl:än jälkeen. PSL on alkanut meidän osalta hyvin sekavissa ja ristiriitaisissa tuloksissa, kuten olettaa voi tiimin pelatessa ekaa kertaa yhdessä, ekalla viikolla otimme toiseksi eniten tappoja mikä oli ihan absurdi määrä siihen nähden että sijoituksemme olivat todella huonoja, toiselle viikolle sekavuus jatkoi tiimin pelatessa ekaa kertaa miramaria tosin tällä kertaa oli myös vähemmän niitä kuuluisia kill pointseja. Mutta tästä on tie ylöspäin ja
pariviikkoa vasta pelattu eikä tarvitse sentään pohjilta lähteä ja pistekäppi ei kuitenkaa ylöskään vielä ole liian suuri. – SnakeEagles

 

Tiimin pelaajia voit seurata täällä:
SnakeEagles: Twitter
KrisukkA: Twitter