Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 15: Great People Only

POSTED BY Jere Vanhala 10.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuorossa Great People Only.

Oli marraskuu 2017 ja päätin kysyä vanhaa pelitoveriani ”Koiranpaskaa” pelailemaan PUBG:ia ja muutenkin vaihdella kuulumisia. Sain tietää, että toverini oli yrittänyt kasata competive PUBG joukkuetta jo 2kk ilman tulosta ja olin itsekkin ruvennut kiinnostumaan compista. Päätimme yhteistuumin lähteä rakentamaan joukkuetta ja tästä meidän seikkailu sai alkunsa. Löydettiin Kojootti public ladderista ja todettiin, että tämä kyseinen kaveri on oikea henkilö meidän joukkueeseen.

Joulukuun loppuun mennessä olimme kokeilleet monia eri pelaajia ja saimme Hellun meidän neljänneksi pelaajaksi. Vuoden 2018 alussa olikin juuri sopivasti erilaisia qualeita, jonne pääsimme testaamaan taitomme. Pääsimme uuteen Global Loot Leagueen karsintojen kautta ja myös melkein uuteen Auzom liigaan. Auzom karsinnat jäi harmittamaan, koska ensimmäiset karsintapelit alkoi todella hyvin, mutta loput pelit meni penkin alle. Jäimme niukasti ulos.

Olimme myös pelanneet PUBG Onlinea ja pääsimme Showdown liigaan asti. Meidän joukkueen saavutukset noteerattiin pro piireissä ja meidät sitten kutsuttiinkin pelaamaan ”scrimejä” pro discordiin, jossa olivat kaikki kovimmat tiimit. Kevään aikana Hellu päätti jäädä tauolle competive PUBGista henkilökohtaisten syiden takia. Tryouttien jälkeen joukkueeseemme liittyi Skuijke, joka nykyisin tunnetaan O1ne joukkueesta. Jatkoimme pelaamista eri liigoissa ja GLL season 2 oli meille todella hyvä ja melkein pääsimme laneille asti.

Kesäkuu-elokuu oli vähän niin sanottua Off seasonia, kun monet liigat olivat jääneet tauolle. Tauon aikana joukkueessa tapahtui uusi roster muutos ja Skuijke liittyi nykyiseen O1ne joukkueeseen. Olimme hieman scouttaileet suomalaisia lahjakkuuksia ja olimme vakuuttuneita erään suomalaisen pelaajan otteista, kyseessä oli Sikora. Tryouttien jälkeen Sikora liittyi joukkueeseemme ja olimme todella motivoituneita.

Jatkoimme turnausten, liigojen pelaamista ja menestystä tuli vaihdellen. Loppuvuosi huipentui PEL-karsintoihin ja tämä oli meidän suuri hetki. Pelasimme 5 ensimmäistä kierrosta erittäin vakuuttavasti, mutta viimeinen kierros ei mennyt toivotulla tavalla. Pettymys oli erittäin suuri, koska kyse ei ollut hyvin isoista piste eroista siihen ,että olisimme menneet pelaamaan laneille PEL paikasta. Pettymyksen jälkeen oli mietinnän aika, että jatkaako kaikki competive PUBGIN pelaamista. Koiranpaska oli päättänyt lopettaa comp pubgin pelaamisen, mutta loppujoukkue oli edelleen motivoitunut.

Koiranpaskan lopettaminen oli itselleni kova paikka, koska olihan meillä ollut pitkä seikkailu jo yhdessä. Saimme suoran kutsun PSL, joka oli meille suuri kunnia. Kiireellä aikataululla otimme joukkueeseemme Haepiksen ja hänen kanssaan käytiin myös pelaamassa PCL karsinnat ja pettymykseksihän se jäi. Joukkueessa ei ollut tarvittavaa kemiaa ja tulos oli sen mukainen. Haepis päätti lähteä joukkueesta ja olemme taas kolmistaan.

Onneksi meillä on ollut viime aikoina luotto subi nimeltä Anonymous. Hänen kanssaan aloitettiin PSL pelaaminen ja olemme tällä hetkellä kärkipaikalla. PSL liigan kolmannella viikolla, jossa pääsemme testaamaan joukkueemme uuden neljänen pelaajan. Samana viikonloppuna alkavat myös POL karsinnat.

Voimme nyt virallisesti kertoa, että Misee on meidän neljäs pelaaja ja hän on nuoresta iästään huolimatta erittäin lupaava pelaaja. Lähdemme tällä uudella kokoonpanolla voittamaan PSL season 1 ja menestymään monissa muissakin turnauksissa/liigoissa. GPO!!!

Joukkueen kapteeni Sami ”Sampula” Mustonen

Seuraa GPO:ta täällä:
Joukkueen Twitter
Sampula Twitter
Sikora Twitter
Kojootti Twitter
Misee Twitter