Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 3: MJ-Esports

POSTED BY Jere Vanhala 30.01.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Kolmantena vuorossa on MJ-Esports.

 

– Milloin ja miksi tiimi perustettu?

MJ-Esports on perustettu tammikuussa 2018 ja nykyinen kokoonpano on pelannut yhdessä tammikuusta 2019 saakka. MJ-Esports on perustettu auttamaan lupaavia pelaajia etenemään urallaan aina ammattilaisuuteen saakka. Lisäksi joukkue pyrkii esimerkillään ja toiminnallaan edistämään Suomalaista esports-sceneä.

 

– Mikä oli tiimin isoin saavutus/hienoin hetki?

Niinkin kauaksi mennään kuin erävoitto toukokuussa 2018 PGI round 2 ja siitä jatkaminen round 3 on varmasti ollut yksi sykähdyttävimmistä hetkistä koko #MJPUBG olemassaolon aikana.

 

– Mitkä ovat tiimin tulevaisuuden suunnitelmat?

Tiimi tavoittelee paikkaa PEL:issä tai PCL:ssä Open Leaguen kautta ja pyrkii olemaan mukana kaikissa euroopan suurimmissa liigoissa/turnauksissa.

 

– Vielä lyhyt kommentti miten PSL on alkanut ja miten aiotte kehittää pelaamista loppukauteen ?.

PSL alku lähtenyt käyntiin hieman varovaisesti tuoreen rosterin kanssa ja totutellessa uuteen v4 circle asetuksiin. Vielä liigassa ei olla nähty sitä kaikkien tuntemaa MJ.n suorituskykyä mutta lupaan että sekin asia korjaantuu kun diesel lähtee kunnolla käyntiin. – MJ-Esports tiimin kapteeni Teemu ”Teuhka” Valtee

 

MJ-Esportsin menoa voit seurata alla olevista linkeistä:

Organisaatio: Twitter, Twitch
Manageri, Gawin: Twitter, Twich

Main Roster:
Teuhka: Twitter, Twitch
Karjala: Twitter, Twitch
Stratos: Twitter, Twitch
Ojalalele: Twitter, Twitch

Subs:
Pähkinäpussi: Twitter, Twitch
Mulli: Twitter, Twitch

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –