Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 4: Pelkkää Viivaa

POSTED BY Jere Vanhala 30.01.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Neljäntenä vuorossa on Pelkkää Viivaa.

Me perustettiin meidän joukkue päivää ennen PSL:n karsintoja. Lähettiin rakentaa tiimin kokoonpanoa ihan kokeilu mielessä uuden ja jo vanhojen tiimikavereiden kanssa. Toistaiseksi meillä ei hirveästi saavutuksia ole joukkueena mutta tämän hetkisellä kokoonpanolla on monta saavutusta edellisten/nykyisten joukkueiden kanssa, varteenotettavana Vazkun joukkueen liigapaikka alkavaan PCL:ään. Hienoin hetki on omasta mielestäni on kun pääsee pelaamaan todella lahjakkaiden tiimi kavereiden kanssa viikottain. Suunitelma on yksinkertainen, vetää viivaa ja pitää hauskaa.

PSL on alkanut kohtuullisen hyvin, enemmän tappoja olisi voinut odottaa meiltä, mutta muuten aika odotettavan tasaista. Odotukset kuitenkin pelaajiltamme on ylijuoksu. Kehitettävää on kaikilla omassa pelissä mutta tiimipelaaminen sujuu loistavasti syystä, että pidetään hauskaa eikä meidän tarvitse stressatta suorittamistamme.

Viivan vetelyä voit seurata muun muassa alla olevista linkeistä:

Ball1n: Twitter
D1gg3r: Twitter
Vazku: Twitter
Veropena: Twitter
Mukke

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –