Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 5: Conquer Gaming

POSTED BY Jere Vanhala 31.01.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Viidentenä ääneen pääsee Conquer Gaming.

Alkuperäisenä tiimin taustana toimii Finstack, joka perustettiin syksyllä 2017. Tiimin aloistuskokoonpanossa oli pappaaeinappaa (nyk. b4bster), ZULUL (nyk. gosuhannu) ja timmyZ, jotka halusivat rakentaa jotain alempiin liigatasoihin keskittynyttä joukkuetta.

Finstackin hienoin hetki on varmaan ne alkutalven kuukaudet vuonna 2017, kun astuimme rytinällä PUBG scenen sisälle. Pääsimme PUBG Online liigan ylennyskarsinnoista läpi ja voitimmekin heti seuraavan kuukauden ylimmän tason (Showdown) kauden.

Tällä hetkellä joukkueen kokoonpano on radikaalisti muuttunut, kaikkien alkuperäisten jäsenien lopettaessa kilpailullisen PUBG:n pelaamisen. Uuden kokoonpanon alle saimme kuitenkin tueksi Conquer Gaming organisaation, joka on iso apu pelin kehittämisessä uutena kokoonpanona. Tavoitteena on nousta ja pysyä Suomen top5 tasolla. Suomen yläkastiin kuuluminen on myös koko EU:n tasolla aika kova saavutus, sillä Suomi on tupaten täynnä osaavia tiimejä.

PSL kausi ei välttämättä ole alkanut ihan yhtä hyvin kuin olimme toivoneet, mutta parannuskohteet ovat kyllä ylhäällä. Kokoonpanon yhteinen pelikokemus on isommassa kuvassa vielä hyvin vähäistä, joten yhteinen pelisilmä ja sitä kautta pelisuunnitelman oikea tahditus on vähän tökkinyt. Ehdottomasti paras hoitokeino on saada lisää tunteja alle yhdessä, jota suosittelen kaikille tasoaan nostaville tiimeille. – Jere ”JERPSi” Salmela

Joukkueeseen liittyviä linkkejä:
Twitter
Facebook
Instagram

 

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –