Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 6: TheAwesomeTeam

POSTED BY Jere Vanhala 01.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt vuorossa on TheAwesomeTeam.

TheAwesomeTeamin kokoonpano
• Viljami ”Kuupotha” Seppälä (Kapteeni)
• Teemu ”Le77u” Laakso
• Sami ”Cnuts” Kantanen
• Matias ”Mazcu” Moilanen

Varapelaajat:
• Orion_Pawsey
• Orion_Teho

Milloin ja miksi tiimi on perustettu?
TheAwesomeTeam:in historia on lyhyt mutta täynnä potentiaalia. Idea tiimin kokoamisesta lähti siitä, kun PUBG Finland julkaisi järjestävänsä Suomen ensimmäisen PUBG liigan, elikkä PSL:n. Tähän liigaan oli kriteerinä karsiutua 64:än joukkueen joukosta 12:sta parhaaseen joukkueeseen, jotka pääsisivät 4:än kutsujoukkueen kanssa aloittamaan PSL:n ensimmäisen kauden.

Silloin lähdin kasaamaan potentiaalia omaavaa porukkaa hyvän kaverini OjalaleleRL:n kanssa (ennen PSL:n alkua siirtynyt MJ-eSports:iin). Työpaikaltani tutuksi tullut Teemu ”Le77u” Laakso oli välittömästi ensimmäisenä mielessäni, sillä tiesin jätkän olevan e-urheilun eläköitynyt maajoukkueratsu pelistä A.V.A (Alliance of Valiant Arms. tiimit, mm: SeFi, Celsia, Andromeda). Teemun mukana erinomaisena bonuksena kokoonpanon neljänneksi pelaajaksi saimme toisenkin e-urheilu konkarin, vanha kehäraakki Sami ”Cnuts” Kantanen pelistä BF2 (BattleField 2. tiimi, mm: Team Logitech.fi).

Tällä kokoonpanolla ehdimme treenailla muutaman viikon ennen PSL:n karsintoja ja lähdimme hyvillä mielin katsomaan mihin tämä tiimi pystyy. Selvisimme karsintafinaalista kuudennelle sijalle 1194 pisteellä varmistaen oman paikkamme PSL:stä! Karsintojen jälkeen ensimmäinen jokseenkin harmillinen uutinen oli se, että kokenein ”BattleRoyale/PUBG” pelaajamme OjalaleleRL, ilmoitti siirtyvänsä pelaamaan MJ-eSports:iin. Toivotimme OJ:lle onnea ja menestystä uudessa joukkueessa ja ryhdyimme etsimään itsellemme kokoonpanoon puuttuvaa palasta.

Puuttuva palanen löytyi Viljami ”Kuupotha” Seppälän vanhoista pelikavereista. Matias ”Mazcu” Moilanen, astui OJ:n jättämiin saappaisiin. Näin ollen olimme varapelaajia vaille valmis aloittamaan PSL:n. Onneksemme Orion eSports:in kovimmat osujat Teho ja Pawsey olivat halukkaita pelailemaan tuoreen joukkueemme savunkantajina :D. –Viljami ”Kuupotha” Seppälä

Mikä oli tiimin isoin saavutus/hienoin hetki?
No tähän on helppo vastata. PSL:n karsintafinaalin 6 sija, ja pelipaikan varmistaminen Suomen ensimmäisessä pubbe liigassa. -TheAwesomeTeam

Mitkä ovat tiimin tulevaisuuden suunnitelmat?
TheAwesomeTeam on niin tuore joukkue koko ”BattleRoyale/PUBG” skenessä, että tällä hetkellä tarkoituksenamme on kehittää omaa pelaamista ennenkaikkea tiiminä. Alun pelaajavajeen ja vieläkin hiukan epäselvän “pääkokoonpanon” takia pyrimme saamaan pysyvän ja toimivan tiimin. Uskomme, että ammentamalla kaiken mahdollisen kokemuksen minkä voimme PSL:stä saada, niin tulemme suoriutumaan jatkuvasti paremmin ja täten myös luomaan ”nimen” itsellemme joukkueena.

PSL on osaltamme alkanut melko kivisesti, kuitenkin joka pelistä viisaampana olemme yhdessä pyrkineet parantamaan pelaamista joka tilanteessa. Tiedostaen omat virheemme ja korjaamalla ne pystymme kehittymään jatkuvasti kohti parempaa onnistumista. Ensisijaisesti haluamme nauttia PUBG:n pelaamisesta ja kehittyä jatkuvasti.
Uskon itse tämän joukkueen potentiaalin ja nautin joka hetkestä, vaikka välillä ottaisinkin viholliselta vähän kovemmin turpaan. –Viljami ”Kuupotha” Seppälä

 

Joukkueen edesottamuksia voit seurata mm. seuraavissa kanavissa

TheAwesomeTeam: Twitter
Cnuts: Twitch
Kuupotha: Twitch
Mazcu: Twitch

 

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –