Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 8: Isey Skyr esports

POSTED BY Jere Vanhala 03.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt joukkueensa taustoja meille valottaa Isey Skyr esports.

Isey Skyr esports on perustettu vuoden 2017 keväällä. Suurin osa tiimin pelaajista on tuttuja toisilleen entuudestaan jo ennen PUBGia, mutta muutama uusi kasvo on saatu myös joukkoon. Tiimi perustettiin, koska useampi tiimin pelaajista halusi aloittaa kilpailullisen pelaamisen PUBGissa. Kilpailullisesti tiimi pyrkii nyt kehittymään jatkuvasti ja PSL on hyvä mittari tiimin tämän hetken tasolle. Hyvä tiimihenki ja hauskanpito kuuluvat tiimin kantaviin periaatteisiin. Tässä tiimissä löytyy useampi yli 30-vuotias ikämies 🙂 

Tiimin kapteenina toimii LapsaZ ja hän kommentoi PSL alkua seuraavasti: ”Turnaus on alkanut omalta osaltamme kohtuullisesti. Kehitettävää löytyy tiimin kommunikaatiossa ja suoritusten tasaisuudessa. Yksilötaidoista ei tämän joukkueen pärjääminen jää kiinni. ” 

Tiimin yhteistyökumppanina toimii Skyr Finland 

 

Joukkueen sotureita voitte seurata täältä:

Isey Skyr esports Twitter

PSL rosteri: 

LapsaZ (kapteeni) Twitter, Twitch

Leevai, Armas, JUMBO, PeteOx, Kzuum 

Tiimin muut pelaajat: 

Alfonzie, Miikae, Uderio, Saturainen

 

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –