Post thumbnail

PUBG Suomiliiga esittelee – Osa 9: MJ-Academy

POSTED BY Jere Vanhala 04.02.2019

Tässä juttusarjassa esittelemme teille vuorollaan jokaisen PUBG Suomiliigan ensimmäisellä kaudella pelaavan joukkueen. Joukkueet ovat saaneet itse kertoa, kuinka joukkue on syntynyt, kuinka nykyinen kokoonpano on saanut muotonsa ja mitkä ovat olleet suurimpia saavutuksia. Nyt on vuoro MJ-Academyn tarinalle.

MJ-Academy on perustettu syksyllä 2018 kun tuli tieto että vuoden 2019 pro-pelit on kielletty alaikäisiltä. Joukkueen tarkoitus on kerätä Suomen lupaavimmat alaikäiset pelaajat kehittymään yhdessä samassa joukkueessa ja siten olemaan valmiina maailmanvalloitukseen kun päästään ikärajojen sisälle. Joukkue tekee tiiviisti yhteistyötä MJ-Esports edustusjoukkueen kanssa kehityksen maksimoimiseksi ja joukkueella on kaksi valmentajaa varmistamassa että kehitystä viedään oikeaan suuntaan.

Suurin saavutus on ehdottomasti pääsy PSL:ään. Myös Nordic Esports Leaguen korkeimman sarjatason pelaaminen kaudella kolme ja nousu sinne kaudelle viisi on ollut joukkueelle isoja asioita. Hienoin hetki on varmasti ollut Scrimgroundsiin pääsy, sillä se varmisti säännöllisesti pelit kilpailullisia joukkueita vastaan.

Tiimi harjoittelee Scrimgroundsissa ja pyrkii pelaamaan kaikki tasokkaimmat turnaukset/liigat joihin ikärajan puolesta sisään pääsevät. Pääfocus on kehittymisessä niin yksilöinä kuin joukkueena jotta kahden vuoden päästä joukkue voi valloittaa ammattilais-areenat.

PSL on alkanut kohtuullisen hyvin . Ensimmäinen viikko meni kokonaisuutena hyvin, mutta meidän pitää parantaa sijoituksien tasaisuutta, koska haluamme välttää huonoja sijoituksia mitä tuli ensimmäisellä viikolla liikaa. Pienillä taktiikkakirjan muutoksilla ja hienosäädöillä pelaaminen paranee. – MJ-Academy tiimin kapteeni Alvar ”NatZerr” Yöntilä

MJ-Academyn matkaa voit seurata alla olevista linkeistä:

Organisaatio: Twitter, Twitch
Manageri, Gawin: Twitter, Twitch
Valmentaja, Willow: Twitter, Twitch
Valmentaja, Kadmint: Twitter, Twitch

PSL Roster:
NatZerr: Twitter, Twitch
Zoon: Twitter, Twitch
MirriS: Twitter, Twitch
SpicyDoggo69: Twitter

Vaihtopelaajat:
Sape: Twitter , Twitch