PUBG Suomiliiga S2 – Esittelyssä M1G Glacier

POSTED BY Jere Vanhala 06.05.2019

 

M1G Glacier eli toinen Myst1s Gaming:in PUBG-joukkueista osallistuu toista kertaa PSL:ään ja on mukana kovempana kuin koskaan! PSL:n season 1 oli joukkuuen osalta haparointi ja tietyllä tavalla totuttelua muiden joukkueiden pelaamiseen. Tämän lisäksi joukkue teki muutoksia rosterissaan ja nosti SILLIKIWI:en core joukkueseen, sekä Cadaveri:n subiksi.

Season 1 tapahtuneet välähdykset paremmasta viimeisinä viikkoina antoi vahvaa viitettä joukkueen kehittymisestä, sekä potentiaalista menestyä seuraavalla kaudella. Tämän joukkue pääsi todistamaan karsinnoissa voittamalla oman lohkonsa, sekä pelaamalla vahvan Miramar-osuuden CD-lohkojen finaalissa, joka riitti 4. sijalle ja täten mukaan pääsemiseen season 2:lle.

Ensimmäisen viikon pelien jälkeen ei jäänyt varmasti epäselväksi, että joukkue on ottanut itseään niskasta kiinni ja laittoi heti alkuun kovan yllätyksen: Kauden ensimmäisen kartan voiton peräti 14 tapolla. Päivän päätteeksi joukkue sijoittui mukavasti 2. sijalle ja aikoo pysyä mukana kärkikamppailussa.

M1G Glacier:in kapteeni BuTTeRNutZ: ”Olen erittäin tyytyväinen mitä olemme saaneet aikaiseksi uudella joukkueella ja meillä pitäisi olla materiaali kunnossa kisaamaan tosissaan PSL:n kärkipaikoista. Tämä jää nähtäväksi, kuinka tasaisesti pystymme pitämään pelimme kasassa.”

 

Twitter: https://twitter.com/Myst1sGaming
Discord: https://t.co/E559ydTHJR