PUBG Suomiliiga S2 – Esittelyssä MJ-Academy

POSTED BY Jere Vanhala 07.05.2019

Milloin ja miksi tiimi perustettu? 

MJ-Academy on perustettu syksyllä 2018 kun tuli tieto että vuoden 2019 pro-pelit on kielletty alaikäisiltä. Joukkueen tarkoitus on kerätä Suomen lupaavimmat alaikäiset pelaajat kehittymään yhdessä samassa joukkueessa ja siten olemaan valmiina maailmanvalloitukseen kun päästään ikärajojen sisälle. Joukkue tekee tiiviisti yhteistyötä MJ-Esports edustusjoukkueen kanssa kehityksen maksimoimiseksi ja joukkueen takana on osaava valmennusporukka varmistamassa maksimaalisen kehityksen.

Mikä oli tiimin isoin saavutus/hienoin hetki?

Joukkue on nuoresta iästään ja lyhyestä historiastaan huolimatta saavuttanut paljon hienoja asioita. PSL:n seitsemäs sija on yksi hienoimpia saavutuksia ehdottomasti, mutta myös pelaaminen Fragleaguen ja Nordic Esports Leaguen korkeimmalla sarjatasolla ja treenaaminen Scrimgroundsissa on olleet loistavia kokemuksia nuorille pelaajille.

Mitkä ovat tiimin tulevaisuuden suunnitelmat?

Joukkue jatkaa ikärajattomissa turnauksissa kehittymistä ja menestymistä. Siinä ohella tietenkin treenaaminen muiden Euroopan nousevien nimien kanssa ja pelin kehittäminen valmennuksen kanssa. Joukkueen tähtäin on siinä kun nuoret osujat saavuttavat täysi-ikäisyyden ja pääsevät haastamaan Euroopan kärkinimet PCL-karsinnoissa. Joukkueen kehitys on ollut mahtavaa, joten suuria muutoksia ei ole tarpeen tehdä. Riittää että jatketaan samalla linjalla ja kehitetään niin pelaajia kuin valmennusta jotta kehityskaari voi jatkua mahdollisimman pitkälle.

Lyhyt kommentti kapteenilta/tiimiltä/pelaajalta millaisilla fiiliksillä seuraavaan PSL kauteen?

PSL Kausi 1 meni meillä vaihtelevasti, mutta loppusijoitus (7) oli hyvä, lähdemme tietenkin toiselle kaudelle parantamaan tätä. Tämän kauden ensimmäinen viikko meni meillä oikein hyvin, pidimme tasaiset sijoitukset peleistä ja keskityimme meidän omaan tekemiseen, saimme myös tappoja ihan hyvin. Toivottavasti samanlainen pelaaminen jatkuu koko kauden ajan siis.
MJ-Academy tiimin kapteeni Alvar ”NatZerr” Yöntilä

MJ-Academyn matkaa voit seurata alla olevista linkeistä:

Organisaatio: Twitter, Twitch
Manageri, Gawin: Twitter, Twitch
Valmentaja, Willow: Twitter, Twitch
Valmentaja, Kadmint: Twitter, Twitch

PSL Roster:
NatZerr: Twitter, Twitch
Sape: Twitter, Twitch
Pähkinäpussi: Twitter, Twitch
SpicyDoggo69: Twitter

PSL Subs:
Zoon: Twitter, Twitch
MirriS: Twitter, Twitch