PUBG Suomiliiga S2 – Esittelyssä Nordic Goblins

POSTED BY Jere Vanhala 06.05.2019

Kaikki alkoi Joulukuussa 2018 kun aloin kiinnostumaan PUBGin comppiscenestä, ja lähdin hakemaan vuoden alusta vakavissani tiimiä. Kuvioihin astui MaXZoiDZ ja Mafu, sekä Maxin kaveri Nysä. Tällä kokoonpanolla ruvettiin treenaamaan ja tulokset oli ihan lupaavia. Alle saatiin myös Nordic Goblins niminen organisaatio, joka on tunnettu myös Dota2 puolelta.

Rosterimuutoksia on kuitenkin tullut, ensin Kova ja juNnu tuli kuvioihin ja Nysä siirtyi valmentamaan ja analysoimaan. Viimeisimpänä vaihdoksena juNnun tilalle löysimme Mlkiin, joka on mielestäni oiva lisä meidän pelityyliin.

Lähdettiin positiivisella mielellä pelaamaan PSL-karsintoja, ja odotukset olivat korkealla. Karsintafinaali meni osaltamme hyvin ja lunastimme PSL-liigapaikan, jota kaikki olimme odottaneet.

Tulevaisuutta ajatellen olisi hieno edetä PCL:ään asti ja pärjätä siellä, armeija haittaa kuitenkin muutamaa pelaajista. Tulevaisuus jää siis vähän arvoitukseksi.

PSL:n toiseen kauteen lähdemme positiivisella ja röyhkeällä asenteella, olisi siistiä saada tuotua contenttia ja hyviä tuloksia esille!

Esittelyn on kirjoittanut joukkueen kapteeni, Misuli

Seuraa Nordic Goblinsia somessa

Organisaatio

Misuli

Kovalevy

Mafu

Nysä

Vaihtopelaajat:

Mlkiii

Pejastic