PUBG Suomiliiga S2 – Esittelyssä Takalaittomat

POSTED BY Jere Vanhala 07.05.2019

Team Takalaittomat

Aikojen alussa ThadLad luuli olevansa hyväkin tässä pelissä, jonka jälkeen hän tuumasi että nyt riitti ja lopetti pelaamisen.

Noin kuuden kuukauden tauon jälkeen palasi kuitenkin takaisin pelikentille ja alkoi huutamaan Janskylle että nyt mennään eikä meinata!

Siitä se ajatus sitten lähti ja PCL qualit oli edessä, mietittiin ketähän tähän sitten mukaan ottais ja remmiin tarttui Atomat0 ja Finzboy. Tällä porukalla pelattiin nimellä Carina Boys.

Qualien epäonnistumisen jälkeen Atomat0 ilmoitti ettei niin paljon halua olla mukana Comppi-scenessä ja alettiin miettiin uusia pelaajia jolloin Jiipee_ napattiin mukaan klaaniin, kun pitkään oli meidän kanssa pyörinyt Public-matcheissa.

Hetken pelailuiden jälkeen Pubg Finland ottikin yhteyttä PSL S1 tiimoilta Minnebeariin, että kiinnostaisiko tulla kahdeksi viikoksi paikkaamaan liigasta ulos potkittua joukkuetta. Tähän Minnebear vastasi että: “Kyllä kiitos!” jonka jälkeen saimmekin idean pyytää  hänet pelaamaan PSL S2 qualit meidän kanssa. Minnebear sitten innostui ideasta ja qualit pelattiin ja kaudelle päästiin.

Lopullisen kokoonpanon päätimme tehdä viiden pelaajan joukkueeksi mahdollisten töiden takia mitä saattaa olla niin kokoonpanoon viimeisteltiin nimillä:

Janskyy, Minnebear, Jiipee_, Finzboy ja ThadLad.

Varapelaajan hankinta oli vielä tässä vaiheessa mietinnässä, mutta viimein päädyttiin kokeilujen ja mietinnän jälkeen Northern Dynamosta lähteneeseen Willuun, jonka kanssa ajatusmaailma pelin sisäisissä asioissa kohtasi parhaiten.

Lähdemme positiivisin mielin kohti PSL S2 ja odotamme hyviä pelejä koko kaudelta.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu pelitalon osto sekä muutto Saksaan jotta voimme tosissaan alkaa harjoittelemaan ammattilaisuraa varten. Omistajan (Jansky:n) kommentein: “Sen Takatukan on sitten parempi hulmuta tai ei koirankeksejä tipu pelien välissä.”

 

Toivotamme kaikille joukkueille menestystä alkavalle kaudelle!

Terveisin, Takalaittomat

#takatukkahulmuaa

 

Seuraa takatukan hulmuamista Twitterissä:

Takalaittomat

Janskyy

Jiipee_

ThadLad 

Finzboy

Minnebear

Willu