Post thumbnail

PUBG Suomiliiga tiedote 24.8.2019

POSTED BY CorottPlus 24.08.2019

Northern Legacy Red -joukkueelta on mitätöity PUBG Suomiliiga (PSL) paikka sääntörikkomuksen vuoksi.

Joukkueen pelaaja on tietoisesti rikkonut sääntö kohtaa 1.6 jossa lukee seuraavasti: ”1.6: Pelaaja, jolla on pää-tai vaihtoehtoisella tilillään vuoden sisään tullut VAC (Valve Anti Cheat) -pelikielto ei saa osallistua eikä pelata liigassa tai sen karsinnoissa. Mikäli pelaajalla on voimassa oleva pelikielto PUBG Finlandin järjestämiin turnauksiin, liigoihin tai tapahtumiin, ei hän voi myöskään osallistua liigaan.”

Pelaajalla RieN on toisella Steam-tilillään alle vuoden vanha VAC-pelikielto, josta hän ja vähintään kaksi joukkuetoveria ovat olleet tietoisia.

PUBG Finland on antanut pelaajalle RieN seuraavanlaisen rangaistuksen:
Pelaaja ReiN asetetaan pelikieltoon alkaen, jonka aikana hän ei saa osallistua PUBG Finlandin turnauksiin, liigoihin sekä muihin PUBG Finlandin järjestämiin tapahtumiin, joissa on raha- tai tuotepalkintoja. Pelikielto on annettu 19.8.2019.

Pelikiellon kesto: Kun nykyisestä VAC-pelikiellosta on kulunut vuosi, jatkuu pelikielto kuuden kuukauden ajan johtuen sääntörikkomuksesta. Lisäksi eSM-kurinpitovaliokunta on määrännyt pelaajalle ReiN pelikiellon seuraavalle PUBG eSM-kaudelle.
eSM-kurinpitovaliokunnan päätös luettavissa tästä

Sääntörikkomuksen vuoksi Northern Legacy Red -joukkueen suoritus hylätään PSL-karsinnoista sekä muille joukkueen jäsenille asetetaan yhden PSL-kauden mittainen pelikielto.
Northern Legacy Red -joukkueen pelaaja J_anski vapautetaan kaikista rangaistuksista sillä hän on liittynyt joukkueeseen vasta juuri ennen karsintojen alkua, eikä ole voinut olla tietoinen pelaajan ReiN osallistumismahdollisuudesta.
Tarkemmin asiasta voi lukea eSM-kurinpitovaliokunnan päätöksestä tästä

Rangaistukset ovat annettu 19.8.2019.

Joukkueen tilalle liigaa nousi Primal, joka sijoittui karsinnoissa 8. sijalle, mutta Northern Legacy Red -joukkueen hylkäyksen jälkeen he nousivat karsintojen parhaaksi 7. sijaksi.

– – – Kirjoittanut CorottPlus – – –