Post thumbnail

PUBG Suomiliigan ensimmäinen kutsujoukkue on Finstack!

POSTED BY Jere Vanhala 25.11.2018

Tammikuussa alkavan PUBG Suomiliigan 16 joukkueesta suurin osa pääsee mukaan joulukuussa pidettävien avointen karsintojen kautta, mutta muutamat kovimmat suomalaiset joukkueet saavat suoran kutsun perustuen aikaisempaan menestykseensä kansainvälisillä pelikentillä.

Ensimmäinen julkaistava kutsujoukkue on Finstack. Tiiminä he ovat varmasti monelle PUBGia pelanneelle tuttu nimi pelirintamalta, sillä Finstack on ollut yksi ensimmäisiä kovia suomalaisia joukkueita, joten on suuri kunnia saada heidät mukaan myös ensimmäiseen suomalaiseen PUBG liigaan. Heidän suurimpia saavutuksia ovat toistaiseksi olleet muun muassa:

PUBGOnline Showdown #1 (Marraskuu 2017)
Philips OneBlade Cup #2

GLL Season 1 Europe #15
GLL Season 2 Europe #46
GLL Season 3 Europe #29

Finstackin kokoonpanossa tällä hetkellä pelaavat;

Jere ”JEPRSi” Salmela
Jesse ”jorgeni” Kotaniemi
Oliver ”Ball1n” Santasalo
Aaro  ”xArzh” Kutvola

Haastattelimme hiukan joukkueen Jere ”JERPSi” Salmelaa sen jälkeen, kun he olivat saaneet tiedon olevansa kutsuttuja pelaamaan PUBG Suomiliigassa.

Mitä ajatuksia teille nousi ensimmäiseksi mieleen, kun kuulitte että PUBG Finland on järjestämässä tälläistä liigaa?

– On todella vaikuttavaa, että Suomen kokoisen maan sisältä löytyy kysyntä ja tarjonta tällaiselle tapahtumalle. Suomessa on nähty viime aikoina useampia isoja turnauksia, mutta PUBG Finlandin järjestämä virallinen liiga tulee ehdottomasti olemaan niiden kaikkien yläpuolella.

Suomesta tälläinen liiga on toistaiseksi puuttunut. Mitä uskotte tämän vaikuttavan suomalaiseen PUBG kilpapelaamiseen?

– Suomalainen PUBG-peliyhteistö on ollut sekä iso, että myös todella tiivis moniin muihin maihin verrattuna. Suomesta löytyy muidenkin pohjoismaiden tapaan runsas määrä erittäin taitavia pelaajia, joten tämä liiga tulee olemaan täydellinen tilaisuus uusille nimille todistaa paikkansa.

Liigan alkuun on nyt vielä reilu kuukauden verran aikaa, miten aiotte hioa teidän taktiikkanne liigaa varten?

– Teoreettisesti ajateltuna pienemmässä liigassa kannattaa panostaa enemmän aggressiiviseen pelityyliin. Kokeneempien tiimien ympäröimänä tulee taas isompaan rooliin tietynasteinen informaatiosota ja sijoittuminen. Finstack käy tällä hetkellä sisäisesti läpi isoja muutoksia, joten toivonkin sen auttavan samalla myös aggressiivisemman pelityylin löytämiseen meidän pelaamisen osalta.

PUBG Finland on jo puolentoista vuoden ajan järjestänyt kaikenlaista tapahtumaa suomalaisille pelaajille, oletteko itse olleet useinkin mukana?

– Olemme ottaneet osaa joitakin kertoja. On ehdottomasti hauska käydä välillä pelailemassa suomalaisyhteisöjen peleissä näyttämässä vähän kynsiään. Aktiivisempi osanotto on jäänyt vähille, koska se niin harvoin mahtuu iltojen aikatauluun.

Me toivotamme teille syvästi pelionnea tammikuussa alkavaan koitokseen, onko jotain mitä haluatte vielä sanoa teidän seuraajillenne?

– Ja me syvästi kiitämme. Haluamme nöyrästi kiittää kaikkia kuluneen vuoden aikana meitä kannattaineita. Toivottavasti seuraavakin vuosi olisi yhtä aktiivinen pelien osalta. Suomiliigassa kannattaa pitää meitä silmällä, kun yritämme haastaa muut ennakkosuosikit kärkipaikoilla. Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Avointen karsintojen ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 26.11 kello 19:00 ja tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

 – – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland