Post thumbnail

PUBG Suomiliigassa pelaa myös Great People Only!

POSTED BY Jere Vanhala 30.11.2018

Viimeisten viikkojen aikana suomalaiset ovat hengitystään pidättäen jännittäneet ja arvailleet keitä PUBG Finland on kutsunut pelaamaan tammikuussa alkavaa PUBG Suomiliigaa. Tänään arvailut saavat jälleen vastauksia kun on aika julkaista kutsujoukkue nro 2: Great People Only 

Tämä tehotiimi on varmasti monelle kansainvälisiä pelejä seuranneelle tuttu näky sillä joukkue on menestynyt hyvinkin vakuuttavasti turnauksissa ja liigoissa jo vuoden ajan. Muutamia suurimpia saavutuksia mainitaksemme ”GPO” on esimerkiksi sijoittunut seuraavasti:

Fragbite Top Division #4
Philips OneBlade PUBG Cup #5
PUBG Europe League Open Qualifiers #12
PUBGOnline Showdown Season 1 #15
GLL Season 1 Europe #25
GLL Season 2 Europe #14
GLL Season 3 Europe #22

Nimensä mukaisesti Great People Only sisältää vain loistavia pelaajia, sillä kokoonpanosta löytyvät:

Sami ”Sampula” Mustonen
Anttoni ”Sikora” Helminen
Niko ”Kojootti” Eerola
Jussi ”Haepis” Harju

Tuttuun tapaan meidän oli saatava lyhyet kommentit joukkueelta kutsun saapumisen jälkeen ja haastateltavaksi saatiin joukkueen kapteeni Sami ”Sampula” Mustonen.

Olette yksi neljästä joukkueesta, jotka ovat kutsuttuja pelaamaan PUBG Suomiliigassa, miltä tämä tuntuu?

– Hyvältähän se tuntuu, että meidän joukkue saa suoran kutsun kotimaiseen liigaan. Tarkoittaneen sitä, että ollaan tehty joukkueen kanssa jotakin oikein.

Olette tottuneet pelaamaan kansainvälisiä liigoja ja turnauksia, mutta mitä ajatuksia herättää päästä pelaamaan kovatasoista liigaa pelkästään suomalaisia vastaan suomalaisen yleisön edessä? Entä lisääkö jännitystä se, että tavanomaisen striimin sijasta liiga tullaan näyttämään kokonaisuudessaan Elisa Viihde -palvelussa?

– Hyvä, että tälläinen liiga järjestetään Suomessa, koska Suomesta tulee paljon kovanluokan PUBG pelaajia, joista osa pelaa jo kansainvälisellä tasolla. Lisää taidokkaita pelaajia Suomesta ilmestyy koko ajan lisää, joka on todella positiivinen asia. Tälläisella liigalla saadaan nämä kyseiset lahjakkuudet enemmän näkösälle. Odotamme innolla päästä pelaamaan Suomalaisten kanssa kilpaa Suomen herruudesta.

– Ei tuo jännitystä sinällään lisää, koska olemme kohta pelanneet vuoden ajan kansainvälisellä tasolla isoissa streamatuissa turnauksissa. Korkeintaan jännitystä tuo se, että täytyy näyttää miksi meidän joukkue ansaitsi suoran kutsun liigaan.

Sanomattakin selvää että lähdette hakemaan palkintosijoja ja voittoa, mutta onko muitakin odotuksia liigaa kohtaan?

– Odotamme liigalta hyviä ja antoisia matseja, hyvää näkyvyyttä ja uusien kovien suomi joukkueiden nousua ns. kartalle.

Huomenna alkaa PUBG Suomiliigan ensimmäinen avoin karsintaturnaus, joka striimataan PUBG Finlandin Twitch-kanavalle. Aiotteko seurata ketä saatatte saada seuraanne liigaan karsintojen kautta?

– Toivotaan, että tuo Enhanced nyt tuolta ainakin liittyisi meidän seuraan ja pari muutakin nimeltä mainitsematonta joukkuetta. Muutamia nuoria osujia sieltä myös löytyy, joiden toivoisi pääsevän pelaamaan meidän kanssa tätä kyseistä liigaa.

Me kiitämme teitä tästä haastattelusta ja toivotamme teille oikein antoisaa joulun odotusta. Haluatteko lähettää jotain terveisiä teitä seuraaville faneillenne?

– Kiitos kaikille meitä kannustavia faneja ja tukijoita. GPO!!!!

 

Liigan osalta tositoimet starttaavat jo huomenna lauantaina 1.12, kun ensimmäisen avoimen karsintaturnauksen A1-lohko starttaa pelit käyntiin kello 17:00. Karsinnat tullaan lähettämään kokonaisuudessaan PUBG Finlandin Twitch-kanavalle, joten viimeistään nyt on aika käydä seuraamassa kanavaa.

Kokonaisuudessaan karsintojen aikataulu löytyy esimerkiksi täältä

 – – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland