Post thumbnail

MJ-Academy valloitti Erangelin Faceit Squad Turnauksessa 13.11 2018

POSTED BY Jere Vanhala 13.11.2018

Tuttuun tapaan tiistaina PUBG Finlandin taistelukentille kokoontui 16 ensiksi ilmoittautunutta tiimiä mittelemään Erangelin herruudesta neljän kartan mittelössä. Aivan pelkästä kunniasta ei ollut kysymys vaan palkintopotissa oli yhteensä 5000 faceit pistettä, joilla pystyy lunastamaan Faceitin kaupasta peliaiheista sisältöä ja oheislaiteita.

Turnauksen voittajaksi selviytyi melko selkeällä marginaalilla MJ-Academy, jota edusti Rattijaba, OfficialSape, Pahkinapussi ja SpicyDoggo69. Heidän yhteissaldonsa oli 1640 pistettä, joihin kuului pisteet 30 taposta. Palkinnoksi tiimi kuittasi itselleen 3000 faceit pistettä. PUBG Finland onnittelee koko joukkuetta mahtavasta suorituksesta.

Toiseksi turnauksessa selviytyi nipin napin Water Villagers, jonka kokoonpanossa pelasivat Liitokissa, RienD, Velehos ja nipsutheniklas. Heidän lopullinen pistemääränsä oli 1178 pistettä ja tappoja kertyi 23. Tästä suorituksesta palkinnoksi 1500 faceit pistettä.

Kolmanneksi tiukkaakin tiukemmassa taistossa ylsi Jokimadot, joiden pelaajarosterista löytyivät Aesmi, Rabuu, H-tteri ja Raffis. Tiukkuudesta kertoo se, että heidän pottinsa oli 1174 pistettä 14 tapolla, joten eroa toiseksi tulleeseen joukkueeseen syntyi vain 4 pistettä. Surkuttelulle ei kuitenkaan ole sijaa, nimittäin palkinnoksi kuitenkin 500 faceit pistettä.

Yhteenvetona turnauksesta pystyi aistimaan suomalaisten tiimien tasaväkisyyden, sillä eroa MJ-Academyn takana sijojen 2, 3 ja 4 välillä oli vain 54 pistettä. Lisäksi viidenneksi sijoittunutkaan tiimi ei jäänyt kuin vain sadan pisteen päähän edellä mainituista sijoista.

Turnaus striimattiin kokonaisuudessan PUBG Finlandin twitch-kanavalla ja illan selostuksesta vastasi Jarkko ”jKKE” Liukkonen ja lähetys on katsottavissa osoitteesta Twitch

Kokonaisuudessaan turnauksen pistetaulukko sen sijaan löytyy Täältä

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland