Post thumbnail

Update #25 on saapunut live-palvelimille!

POSTED BY Jere Vanhala 31.01.2019

Päivitys toi mukanaan uuden aseen, Canted Sight-tähtäimen, yö-tilan sekä salaisen luolan Vikendi-karttaan sekä yli 30 bugi korjausta. Päivityksen mukana piti tulla uusi ajoneuvo ”Snowbike”, mutta kehittäjät huomasivat kriittisen ongelman Snowbiken toiminnassa ja he poistivat sen päivityksestä, kunnes bugi on korjattu. Esimerkki tilanne Snowbike bugista.

Uusi SMG: Bizon – Bizon on SMG, jonka voi löytää vain Vikendi- ja Erangel-kartoista. – Ase käyttää 9mm ammuksia ja yhteen lippaaseen mahtuu 53 ammusta. – Bizonin lisävarusteiksi käy vain tähtäimet ja piipunosat. Et voi käyttää tukia, aseenperiä, kahvoja tai isompia lippaita Bizonissa.

Uusi tähtäin: Canted Sight – Aseisiin saa nykyään kaksi tähtäintä, päätähtäimenä toimii tutut red dot, 2x, 3x, 4x jne, mutta useisiin aseisiin toiseksi tähtäimeksi lisävarusteena Canted Sight-tähtäimen. – Pystyt käyttämään Canted Sight-tähtäintä painamalla oletuksena ALT + oikea hiirenpainiketta. – Lista johon Canted Sight-tähtäimen saa löytyy patch noteista.

Lisäksi:
– Vikendi saapuu vihdoin custom-peleihin!
– Vikendia pystyy pelamaan custom-peleissä seuraavissa modeissa: Normal mode, Zombie mode, War mode, ja War mode: Conquest.
– Esports mode tulee myöhemmin.

 

Patch notet löydät täältä

– – – Kirjoittanut CorottPlus – – –