Post thumbnail

Uudistuneet yhteisöpelit käynnistyvät TÄNÄÄN perjantaina 1.2

POSTED BY Jere Vanhala 01.02.2019

Helmikuu tuo tullessaan aivan uudistuneet yhteisöpelit PUBG Finlandin jäsenille. Tästä eteenpäin perjantaisin pelataan kello 19:00 alkaen aina 3 kappaletta niin sanottuja palkintopelejä, joiden perusteella jaetaan joka viikko Elisa Viihteen tarjoamia viikkopalkintoja peleihin osallistuneille pelaajille. Viikkopalkinnon voittaaksesi sinun täytyy osallistua peleihin, mutta palkinto ei mene pelin voittajalle vaan jaetaan satunnaisesti valitun kriteerin perusteella. Pelit muistuttavat joulukuussa pelattuja yhteisöpelejä, jotka saivat suurta suosiota.

Lisäksi helmikuun aikana pelejä pelanneet SEKÄ katsoneet ovat mukana arvonnassa, jossa kuun lopuksi jaetaan Lenovon tarjoama ”Lenovo Legion Y520” -pelikannettava. Mitä enemmän yhteisöpelistriimejä seuraat ja pelaat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa.

Virittäydy tänään kello 19:00 PUBG Finlandin Twitch-kanavalle, kun yleisön rakastama konttaajamestari jKKE käynnistää kuukauden ensimmäiset yhteisöpelit. Tarkka viikkopalkinto julkistetaan aina viimeistään lähetyksen alussa, mutta allekirjoittanut voi jo sen verran vihjata että tänään kannattaa olla pelikentillä. 😉


Mitä ovat yhteisöpelit? Miten osallistun?

Yhteisöpelit on suunnattu kaikille PUBG Finlandin jäsenille ja tarkoituksena on nauttia pelaamisesta yhteisön jäsenien kesken, sekä tutustua uusiin pelaajiin. Yhteisöpelien infot ja salasanat julkistetaan aina ennen pelin alkua PUBG Finlandin Discord-palvelimella. Liity siis linkistä palvelimelle ja seuraa #yhteisöpelit kanavaa, jotta et missaa pelejä.

Pelit ovat useasti täyttyneet hyvinkin nopeasti, joten kannattaa varautua ruuhkaan. Pelejä voi myös pelata tietenkin tutulla tiimi- tai kaveriporukalla, mutta täydessä aulassa ylläpidon jäsenet eivät voi enää vaihtaa pelaajien paikkoja keskenään, joten varaudu myös pelaamaan aivan uusien tuttavuuksien kanssa, sitähän varten nämä pelit ovat.

 

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –