Post thumbnail

Uudistuneet yhteisöpelit tänään 22.2 kello 19

POSTED BY Jere Vanhala 22.02.2019

Helmikuu toi tullessaan aivan uudistuneet yhteisöpelit PUBG Finlandin jäsenille. Perjantaisin pelataan kello 19:00 alkaen aina 3 kappaletta niin sanottuja palkintopelejä, joiden perusteella jaetaan joka viikko Elisa Viihteen tarjoamia viikkopalkintoja peleihin osallistuneille pelaajille. Viikkopalkinnon voittaaksesi sinun täytyy osallistua peleihin, mutta palkinto ei mene pelin voittajalle vaan jaetaan satunnaisesti valitun kriteerin perusteella. Pelit muistuttavat joulukuussa pelattuja yhteisöpelejä, jotka saivat suurta suosiota.

Lisäksi helmikuun aikana pelejä pelanneet SEKÄ katsoneet ovat mukana arvonnassa, jossa kuun lopuksi jaetaan Lenovon tarjoama ”Lenovo Legion Y520” -pelikannettava (kyseessä on esittelylaite,jossa täysitakuu voimassa). Mitä enemmän yhteisöpelistriimejä seuraat ja pelaat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa.

Virittäydy tänään kello 19:00 PUBG Finlandin Twitch-kanavalle, kun LapsaZ käynnistää kuukauden viimeiset yhteisöpelit. Tarkka viikkopalkinto julkistetaan aina viimeistään lähetyksen alussa, mutta kyseessä on varmasti kaikille kelpaava palkinto 😉


Mitä ovat yhteisöpelit? Miten osallistun?

Yhteisöpelit on suunnattu kaikille PUBG Finlandin jäsenille ja tarkoituksena on nauttia pelaamisesta yhteisön jäsenien kesken, sekä tutustua uusiin pelaajiin. Yhteisöpelien infot ja salasanat julkistetaan aina ennen pelin alkua PUBG Finlandin Discord-palvelimella. Liity siis linkistä palvelimelle ja seuraa #yhteisöpelit kanavaa, jotta et missaa pelejä.

Pelit ovat useasti täyttyneet hyvinkin nopeasti, joten kannattaa varautua ruuhkaan. Pelejä voi myös pelata tietenkin tutulla tiimi- tai kaveriporukalla, mutta täydessä aulassa ylläpidon jäsenet eivät voi enää vaihtaa pelaajien paikkoja keskenään, joten varaudu myös pelaamaan aivan uusien tuttavuuksien kanssa, sitähän varten nämä pelit ovat.

En koskaan voita pelejä niin voinko silti saada palkinnon?

Ehdottomasti voit. Viikkopalkinnon voittamiseen sinun on osallistuttava peliin, mutta palkinto arvotaan satunnaisen kriteerin perusteella. Palkinto voi mennä esimerkiksi henkilölle kuka on nostanut eniten kavereitaan konttauksesta. Tärkeintä on vain olla mukana pelissä. Kuukausipalkintoon (helmikuussa Lenovon Y520-pelikannettava) sinun ei välttämättä edes tarvitse olla pelissä mukana. Pisteitä jaetaan katsojille katsomisajan perusteella, sekä pelaajille jokaisesta pelatusta pelistä. Mitä aktiivisempi olet, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa tuo upea kannettava 😉 Kannattaa siis virittää pelien ajaksi vaikka puhelin seurailemaan striimiä

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –