Post thumbnail

Viikon 46 XPulZ turnausmestari on Fury Mental Gaming

POSTED BY Jere Vanhala 15.11.2018

Torstai-iltana oltiin jälleen kokoonnuttu pelaamaan joka viikottaista XPulZ-turnausta PUBG Finlandin ylläpitämänä. Illan turnaukseen kuului 4 karttaa, joista 3 pelattiin Erangelia ja 1 Miramarin aavikoilla. Erillisiä palkintoja turnauksessa ei ollut tarjolla, mutta panoksena oli maine, kunnia ja upeiden selostajiemme Matti ”c0pter” Korvenmaan ja Pauli ”M00nForrest” Anttilan ylistävät kommentit. Lisäksi voittajajoukkue saa XPulZ:n turnauksista ”Turnausmestari”-roolin discordiin, jolla on etuoikeus varata paikkoja tuleviin turnauksiin.

Voittajaksi selviytyi Fury Mental Gaming 1472 pisteellä ja 22 tapolla, jonka kokoonpanoa edustivat J4NTT3RI, Joonatan00, SirSika ja Helinaraider. Onnittelua mahtavasta suorituksesta

Toiselta sijalta löytyi lopulta Team_PokaS, 1416 pisteellä ja  31 tapolla, jonka pelaajat olivat Teho– , Ojalalelerl, Tykiukko ja Cupsolo.

Niin sanotusti pronssille kurvasi vielä jo tiistaisesta Faceit-turnauksen voitosta tuttu MJ-Academy, jonka rosteri oli tänään SpicyDoggo69, PahkinaPussi, Zoon ja NatZerr. Pisteitä he keräsivät 1294 ja tappoja 29.

PUBG Finland kiittää kaikkia osallistujia hyvin sujuneesta turnauksesta, näitä on ilo järjestää kun porukka on aktiivisesti mukana. Turnauksen lopullinen pistetaulukko löytyy täältä.

Tämän viikon PUBG Finlandin turnaukset ovat tältä viikolta pelattu, mutta ensi viikolla on taas luvassa uusia turnauksia. Viikonloppunakaan ei PUBG Finlandia sovi kuitenkaan unohtaa, sillä Discord-serveriltämme löytyy päivittäin suomalaista peliseuraa. 

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland