Post thumbnail

YMCA ja MJ-Academy hallitsivat karsintakenraalissa

POSTED BY Jere Vanhala 29.11.2018

Torstaina oli tutusti vuorossa toinen viikottaisista turnauksista, joten ilmoittautuneet kaksikymmentä joukkuetta olivat jälleen valmiina tiukkaan taisteluun. Ilmeisesti tulevat PSL-karsinnat mielessä, oli turnaukseen ilmoittautunut monia karsintoihin osallistuvia joukkueita, sillä olihan kyseessä viimeinen koitos ennen ensi viikonloppuna alkavia karsintoja. Valmistautuminen lienee ainakin joiltain tiimeiltä onnistunut täydellisesti, sillä koko illan mittelö oli lähes kahden kauppaa ja kärkikaksikon valtasivatkin YMCA eSports ja MJ-Academy, jotka molemmat pääsevät tulikokeeseen jo nyt lauantaina karsinnoissa, YMCA lohkossa A2 ja MJ-Academy lohkossa A1.

YMCA eSportsin illan saldoksi kertyi 1822 pistettä ja upeat 32 tappoa. Heidän kokoonpanossaan edustivat Velehos, Liitokissa, NipsuTheNiklas ja RienD. Suuret onnittelut joukkueelle voitosta !

Toiseksi kuten jo mainittua nousi MJ-Academy 1744pisteellä ja 39 tapolla. Heilläkin pelaaminen kulki illan ajan oikein vakuuttavasti ja onnistuivat muun muassa voittamaan ensimmäisen kartan. Heidän kokoonpanoonsa kuuluivat tänään Silakka34, SpicyDoggo69, NatZerr ja Zoon.

Kolmanneksi nousi illan viimeisen kartan voittanut RDH 1342 pisteellä ja 37 tapolla. Mahtava suoritus Attesmatte, Hellu, Akumies ja KrisukkA. He saavat vielä viikon verran hioa pelaamistaan uomiinsa, sillä RDH nähdään vasta PSL:n toisessa karsintaturnauksessa lohkossa B1,  joka pelataan 8-9.12.2018

Kokonaisuudessaan illan pistetaulukko löytyy täältä

 

Turnauksen jälkeen oli aika onnitella voittanutta YMCA eSports joukkuetta ja samalla kysellä heidän pelaajansa ”Velehoksen” fiiliksiä illasta:

Onnittelut koko joukkueelle voitosta, miltä nyt tuntuu? Tämä oli kuitenkin viimeinen turnaus ennen PSL-karsintoja ja moni tänään voittamanne joukkue tulee teitä vastaan lohkossa. Lisäsikö tämä joukkueen itseluottamusta:

– Tosi hyvältä tuntuu, lisäsi tiimin itseluottamusta. Lähdettii hyvällä fiiliksellä turnaukseen ja tarkoitus oli sinne top 5 päästä.

Mitäs nyt sitten joukkueella mielessä? Pidättekö huomenna tehokkaan treenipäivän vai onko ohjelmistossa lepoa ja henkistä valmistautumista enemmänkin?

– Lepoa ja henkistä valmistautumista. Joukkueella mielessä psl qualit ja niihin valmistautuminen fyysisesti sekä henkisesti.

Kiitoksia tästä ja paljon onnea lauantain koitokseen. Onko vielä seuraajille jotain sanottavaa?

– Seuraajat, pitäkää meitä silmällä sillä lauantai lähestyy!

Extrana juttutuokiolle saatiin myös erinomaisesti suorituneen MJ-Esportsin sekä heidän akatemiansa manageri Miika ”Gawin” Pulkkinen. Erinomaiset suoritukset innostivat managerin, sekä valmentajan Joona ”Willow” Pulkkisen kommentoimaan illan turnausta seuraavanlaisesti:

– Akatemian pelaaminen on parantunut viikko viikolta ja suoritusvarmuutta on löytynyt. Top-3 sijoitukset torstai-turnauksissa on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus ja se lupaa hyvää, sillä pelaajien suhteen katseet on 2-vuotisessa kehittymisprojektissa. Tänään pelattiin try-out pelaajan kanssa ja tuloksellisesti ilta oli siitä huolimatta erittäin onnistunut, joten tyytyväinen voi olla rekrytointiprosessista. Pelaajien kehittymisen kannalta on tärkeää päästä pelaamaan oman tasoisia ja mielellään itseään kovempia vihollisia vastaan ja siksi oli mukavaa nähdä että tänäänkin serveriltä löytyi Tikka esportsin, RDH:n ja YMCA esportsin tasoisia tiimejä vastassa. Tavoitteena tiimillä on lähteä taistelemaan paikasta PSL:ssä, sillä siellä vatsaan saisi kaikki Suomen parhaat osujat ja siten kehityskaari ottaisi nuorilla pelaajilla taas askeleen eteenpäin, kertoo Miika ”Gawin” Pulkkinen

– Pelattiin rennolla fiiliksellä tänään ja ensimmäisen pelin voiton jälkeen ehkä hieman liiankin rennosti ja YMCA pääsi rokottamaan. Kuitenkin kokonaisuutena hyvä päivä ja saatiin hyvää infoa try-outilla olleesta Silakka34:stä, toteaa Joona ”Willow” Pulkkinen

Myös akatemian kapteeni Alvar ”NatZerr” Yöntilä iloitsi illan pelejä lyhyesti:

– Tänään oli hyvä päivä. Tästä on hyvä lähteä viikonlopun karsintoihin.

 

PUBG Finland kiittää kaikkia osallistuneita joukkueita ja heidän tukihenkilöitään. Huomenna illalla luvassa yhteisöpelejä, joista tarkemmat tiedot löytyvät huomenna PUBG Finlandin discord-palvelimelta.

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland