PUBG Finland

Mitä me teemme ja keitä me olemme?

PUBG Finland on suomenkielisille PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -pelaajille tarkoitettu avoin yhteisö, jonka kautta tavoittaa tuhansia suomalaisia pelaajia. Meiltä löydät helposti uusia tuttavuuksia ja peliseuraa. Lisäksi järjestämme säännöllisesti turnauksia ja yhteisöpelejä, joihin on mahdollista osallistua ilmaiseksi.

Toimintamme alkoi 7.4.2017 ja tästä lähtien olemme pyrkineet ajamaan missiotamme ilman kompromisseja. Toimintamme tähtää PUBG pelin tunnettavuuden sekä kilpapelitoiminnan kasvuun ja tämän eteen riveissämme työskentelee toistakymmentä vapaaehtoista. Toimintamme peruskivenä toimii laatu, joka on mukana kaikessa järjestämässämme toiminnassa.

Olemme järjestäneet 2017 loppuvuodesta lähtien säännöllisiä viikko- sekä viikonlopputurnauksia PUBG pelaajille n. 4-6 kertaa kuukaudessa. Tämän lisäksi olemme olleet järjestämässä lähes kaikkien Suomen LAN-tapahtumien PUBG turnauksia sekä toimineet muissa tapahtumissa tai turnauksissa joko vastuullisena kokonaistuottajana tai kokonaisuutta tukevina asiantuntijoina.

Vuoden 2018 aikana olemme kokonaisuudessaan järjestäneet n. 80 PUBG turnausta. Näiden turnauksien toteutuksesta, ylläpidosta, tuotannosta ja selostuksesta olemme pääasiallisesti vastanneet itse ja tästä johtuen voimmekin todeta olevamme Suomen kokenein ja asiantuntevin PUBG turnausjärjestäjä. Olemme myös kouluttaneet muita organisaatiota osaamisemme perusteella niin pelituntemuksen kuin teknisen osaamisen saralla.

PUBG Finland toiminnan taustalle on perustettu Battle Royale Finland ry.