Post thumbnail

Nordic Esports League näkyy PUBG Finlandin kanavilla

POSTED BY Jere Vanhala 13.11.2018

PUBG Finlandilla on ilo ilmoittaa, että olemme sopineet Challengermode.com sivuston kanssa Nordic Esports Leaguen (NEL)  lähetyksistä ja tulemme lähettämään heidän liigansa ottelut omalla kanavallamme koko liigan ajan.  Kyseisellä sivustolla pelattava pohjoismaiden välinen PUBG liiga starttasi käyntiin maanantaina 12.11 2018 ja sen ylimmällä sarjatasolla taistelevat keskenään 16 karsintojen perusteella parasta joukkuetta, mm. suomalainen tehotiimi Excelerate gaming, jonka rosteria tähdittävät Skuijke, TRYFFELI, Rustanmar ja Miikaz.

Liigan yksittäisen kauden rakenne on jaettu neljään pienempään kaksiviikkoiseen jaksoon, joiden välissä sarjatasojen parhaiten menestyneet tiimit nousevat ylemmäs ja huonoimmat alemmas. Täten kenenkään paikka ylimmällä sarjatasolla ei ole turvattu, joten jokainen peli ratkaisee.

Maanantaisin pelattava liigakierros käsittää aina kolmen kartan verran actionia ja pelit starttaavat aina Suomen aikaa kello 20:00. PUBG Finland etuoikeutetusti lähettää kaikki ylimmän sarjatason pelit laadukkaan selotuksen kera omalle twitch-kanavalleen

Ota siis Twitch-kanava haltuun ja ole maanantai-iltaisin ruudun ääressä niin et missaa yhtäkää suomalaista huippusuoritusta.

– – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland