Post thumbnail

Overrated Individuals jatkoi voittokulkuaan

POSTED BY Jere Vanhala 22.11.2018

Torstain XPulZ-turnaus jatkui siitä, mihin tiistaina pelattu duo-turnaus päättyikin. Voittajaksi nimittäin julistettiin tänäänkin Overrated Individuals, tällä kertaa kokonaisen neljän hengen tiimin muodossa. Kokoonpanoon tiistain duo-mittelön voittajien ”ImBullenin” ja ”Balloonkrushin” lisäksi kuuluivat ”Xaxee” ja ”Hoge”. Pisteitä he onnistuivat keräämään 1336 ja tappoja 26. Suuret onnittelut mahtavasta viikosta koko ORIV-joukkueen kokoonpanolle.

Toiselta sijalta löytyi RNeon Glacier, jonka rivistössä pelasivat ”BuTTeRNuTZZ”, ”Mutsisbroidi”, ”Tookker” ja ”gtona”. He saivat kerättyä 1178 pistettä ja 28 tappoa.

Kolmanneksi onnistui itsensä taistelemaan Isey Skyr esports, jota edustivat tänään ”Alfonz”, ”Leevai”, ”Saturn” ja ”PeteOx”. Pistepotista heiltä löytyi illan päätteeksi 1154 pistettä ja 29 tappoa.

Illan kovimmaksi tappajaksi kruunattiin Kärinä Recordsin Bykimi, joka onnistui illan pelien aikana haalimaan itselleen 14 tappoa, onnittelut myös hänelle loistavasta suorituksesta, vaikka tiimin kokonaissijoitus, kuudes, ei aivan kärkeen riittänytkään.

Turnauksen jälkeen oli aika jututtaa Overrated Individualsin joukkueenjohtajaa ”ImBullenia” , joka oli ottamassa tiimilleen voittoa niin tiistaina kuin tänään torstainakin. Tässä lyhyesti hänen mietteitään, kun suurin adrenaliiniryöppy oli poistunut kehosta;

Tuohan oli nyt teidän tiimiltä täyttä dominointia, sillä voititte saman viikon aikana duo- ja squad-turnauksen. Miltä nyt tuntuu? 

Tuntuu todella hyvältä, kun ei olla taidettu voittaa vielä aikaisemmin näitä suomi turnauksia ja nyt sitten napattiin voittoja kaksin kappalein. Meillä on pitkä yhteinen pelihistoria ballookrushin kanssa, ja oli mahtavaa voittaa se ensimmäinen duo turnaus, kun aikaisemmin on jäänyt vähästä kiinni. Ollaan lyhyessä ajassa kehitytty paljon, ja vihdoin ollaan löydetty tiimille vakituisempaa kokoonpanoa. Heti alusta alkaen tällä porukalla on synkannut todella hyvin ja tykätään pelata yhdessä! 

Pelaaminen näyttää sujuvan teiltä oikein mallikkaasti tällä hetkellä näissä viikkopeleissä niin mikä on ORIV:n seuraava askel?

ORIV on pyrkinyt ja pyrkii jatkossakin osallistumaan mahdollisimman paljon turnauksiin ja yrittää rakentaa vahvaa tulevaisuutta. Ollaan pelattu paljon näitä PUBG Finlandin pelejä, mutta myös muiden järjestäjien turnauksia, kuten GLL Wingman Duo, jossa pääsimme viikkokierroksille asti. Olemme treenanneet paljon Faceit-alustalla suurempia turnauksia varten ja tulevaisuudessa ORIV tullaan näkemään yhtä aktiivisena pelikentillä kuin nytkin ja seuraavaksi odotamme innolla alkavia PSL karsintoja ja toivomme myös sinne menestystä!

Se tämän viikon turnauksista, tältä viikolta pelit pelattu ja katseet siirretty ensi viikon alkuun, jolloin maanantaina kello 19:00 aukeaa ilmoittautuminen PUBG Suomiliigan karsintoihin. Lisätietoja ja pidempi artikkeli karsintoihin ilmoittautumisesta tulossa heti huomenna, joten pysykää kuulolla !

Kokonaisuudessaan illan osalta pistetaulukko löytyy täältä ja turnauskooste katsottavissa täältä

 – – – Kirjoittanut SPY3R – – –


PUBG Finland sivuston ohella myös somessa:
Instagram: @PUBGFinland
Twitter: @PUBGFinland
Facebook: @PUBGFinland
Discord: @PUBGFinland