Post thumbnail

PCS Europe Wildcard – PSL ELISA ESPORTS PUBG SPRING CHALLENGE

POSTED BY Gawin 15.04.2021

Meillä on ilo ja kunnia julkistaa että PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge on mukana PCS Europe Wildcard -järjestelmässä, joten jaossa on yksi Wildcard-paikka PUBG Continental Series 5 -turnaukseen. Tämä tarkoittaa sitä että yksi tulevan PSL-kauden joukkueista etenee wildcard-paikan kautta PCS5-turnauksen Regional Playoffs-vaiheeseen.

Ehdot

Wildcard-paikan saamiseen on muutamia ehtoja jotka joukkueen tulee täyttää. Paikka annetaan parhaiten turnauksessa sijoittuneelle joukkueelle joka täyttää kaikki ehdot.

  • Kaikkien joukkueen jäsenten tulee olla täyttänyt 18 vuotta sinä päivänä kun PCS5-turnauksen avoimet karsinnat alkavat.
  • Pelaaja joka on saanut bannit PUBG Corp:in tai PCS:n järjestäjien toimesta ja jolla tämä banni on yhä voimassa ei voi ottaa osaa PCS5-turnaukseen ja siten tälläisen pelaajan joukkue ei voi saada wildcard-paikkaa.
  • Jos joukkue on jo kutsuttu tai ansainnut paikan muuta kautta PCS5-turnaukseen ja voittaa PSL:stä wildcard-paikan, annetaan paikka seuraavaksi parhaiten sijoittuneelle joukkueelle.
  • Jos joukkueesta kaksi pelaajaa edustaa yhtä regionia (esim. Europe West) ja toiset kaksi edustaa toista regionia (esim. MEA), on joukkueen päätettävä kumpaa regionia se edustaa PCS5-turnauksessa.

 

Kun wildcard-paikka jaetaan joukkueelle, sitä ei voi siirtää eteenpäin missään olosuhteissa. Joukkueen PSL:ää pelanneesta neljästä avauskokoonpanon pelaajasta vähintään kolmen tulee pelata joukkueessa myös PCS5-turnauksessa jotta joukkue voi pitää wildcard-paikan.

Lisätietoa PCS Europe Wildcard -systeemistä löydät PUBG Esportsin verkkosivuilta.

Mikäli haluat viimeisimmät uutiset ja tulokset, kannattaa seurata sosiaalisen media kanavia!
Twitter
Instagram
Facebook