Post thumbnail

PSL Elisa Viihde PUBG Fall Challenge – Finaali

POSTED BY Gawin 17.09.2020

PSL Elisa Viihde PUBG Fall Challenge finaali on täällä! Luvassa on perjantaista sunnuntaihin parasta kansainvälistä PUBGia. Mukana on kahdeksan suomalaispelaajaa ja lähes kaikki euroopan parhaat joukkueet. Finaalissa pelataan 18 karttaa kolmen pelipäivän aikana ja sunnuntaina kruunataan uusi PSL – mestari joka voittaa 7500€. Yhteensä palkintorahaa on jaossa 15 000€. Mukana on yhä viisi joukkuetta jotka ovat taistelleet tiensä finaaliin läpi viiden pelatun kierroksen ja loput joukkueista liittyivät mukaan kierroksilla 3. ja 4. On aika tarkastella finaalin lähtökohtia hieman tarkemmin!

Finaali

Perjantai 18.9, Lauantai 19.9 ja Sunnuntai 20.9

Lähetys alkaa joka päivä klo. 18.30

Joukkueet joita seurata:

Four Pissed Men (FaZe Clan)

FaZe Clan voitti hiljattain PCS 2 – turnauksen, jossa vastaan asettui monia samoja joukkueita kuin PSL – finaalissa. Joukkue eteni finaaliin pitkän kaavan kautta tiistaina, sillä se jäi neljännellä kierroksella muutaman pisteen päähän Voittajien lohkoon etenemisestä. Nyt PCS 2 – turnaus on ohi ja täysi keskittyminen PSL:ssä, joten odotettavissa on että 4PM on joukkue jonka suuntaan kaikki tulevat finaalissa katsomaan. Mikäli 4PM ei ole yksi voittotaistelun joukkueista, niin sitä voidaan pitää suurehkona yllätyksenä.

Team Liquid

Suomalaisen Anssi ”mxey” Pekkosen tähdittämä Team Liquid oli PCS 2 – turnauksessa ainut joukkue joka todella haastoi FaZe Clania ja se on edennyt helposti jatkoon kierros toisensa jälkeen myös PSL:ssä. TL:n kesä on ollut taistelua aivan terävimmän kärjen takana, mutta viime aikoina joukkue on löytänyt loistavan vireen ja on mahdollisesti jopa suurin suosikki voittamaan PSL:n finaalin. Viime kaudella Team Liquid lähti ennakkosuosikkien joukossa PSL:ään, mutta joutui lopulta tyytymään kuudenteen sijaan. Nyt se hakee siltä vielä puuttuvaa PSL – mestaruutta palkintokaappiinsa.

shiftW

Ensimmäiseltä kierrokselta asti turnauksessa taistellut shiftW voitti maanantaina Voittajien lohkon ja on siten tulikuuma joukkue finaaliin lähdettäessä. WeAreWe – nimellä aiemmin tunnettu Saksalaisjoukkue oli vielä hetki sitten tuntematon nimi, mutta huikea neljäs sija PCS 2 – turnauksessa toi joukkueen nimen kaikkien huulille. Etenkin kun himoittu sijoittuminen palkintokorokkeelle jäi vain yhden pisteen päähän. Joukkueelta puuttuu vielä pokaalit palkintokaapista ja PSL on loistava tilaisuus muuttaa tämä asia.

ENCE

”Kotikentällä” pelaava ENCE on löytänyt viime aikoina uudelleen kadoksissa olleen pelivireen. Tästä todisteena on loistava toinen sija Voittajien lohkossa ja viides sija PCS 2 – turnauksessa. Ainoana täysin suomalaisena joukkueena finaaliin edennyt ENCE on paitsi kotiyleisön suosikki, myös yksi suurimmista menestyjäsuosikeista finaaliin lähdettäessä.

Mikäli haluat viimeisimmät uutiset ja tulokset, kannattaa seurata sosiaalisen media kanavia!
Twitter
Instagram
Facebook