Post thumbnail

PSL Elisa Viihde PUBG Fall Challenge – Lähetyksen juontajat

POSTED BY Gawin 04.08.2020

Syksyn PSL-kausi lähenee kokoajan ja on aika julkistaa ketä tulet näkemään ottelulähetyksissä tänä syksynä! Mukana on keväältä tuttuja naamoja, mutta myös yksi uusi lisäys porukkaan. Tuttuun tapaan lähetys on tarjolla suomeksi ja englanniksi. Tuskin maltan odottaa että kausi saadaan käyntiin ja tämä kuusikko päästetään vapaaksi!

Suomenkielinen lähetys

M00nForrest – Selostaja

M00nForrest on pitkän aikaa luonut rakastetun duon Copterin kanssa, mutta Copterin keskityttyä englanninkielisiin lähetyksiin on tämä herra ottanut askeleen eteenpäin ja suomenkieliset lähetykset haltuun yhdessä Qcrassin kanssa. M00nForrest tuo mukanaan hurjan määrän energiaa ja positiivisuutta, eikä se voi olla kuulumatta myös selostuksessa. On varmaa että suomenkielinen lähetys ei jätä ketään kylmäksi!

Qcrass – Selostaja

Kevään aikana Qcrass muodosti loistavan synergian M00nForrestin kanssa ja tämä parivaljakko täydentää toisiaan erinomaisesti. On ilo ja kunnia nähdä Qcrass jälleen mukana PSL-kaudella ja etenkin juuri tällä duolla. Qcrass tuo lähetykseen tiettyä rauhallisuutta ja laajaa tietämystä kilpailullisesta PUBG:sta.

Englanninkielinen lähetys

Copter – Selostaja

PSL-lähetysten kulmakivi, joka on viime vuosina siirtynyt enemmän ja enemmän englanninkielisen selostuksen pariin. Ja on tehnyt tämän erittäin onnistuneesti! Copter on erittäin suosittu selostaja Suomessa ja on loistavaa että kansainvälisen lähetyksen kautta entistä useampi saa nauttia Copterin eläytymisestä selostamiseen ja nopeatempoisesta selostustyylistä.

Eiefant – Selostaja

Eiefant on tuttu näky Copterin rinnalla selostuspuuhissa ja tämä kaksikko on luonut loistavan synergian välilleen. Tämä lahjakas Norjalais-selostaja on nähty PUBG Finlandin mukana jo keväällä Lantrek 2020 ja Spring Challengen mukana. Onkin loistavaa että Eiefant on jälleen täydentämässä suomalaisjoukkoa.

T-Panda – Studioisäntä

Tämä monien pelien asiantuntija viihtyy niin studioisäntänä kuin selostajana ja sekä suomeksi että englanniksi. Tällä kertaa T-Panda isännöi kansainvälisen lähetyksen asiantuntijaosiota yhdessä uuden parinsa Horsemanin kanssa.

69horseman69 – Asiantuntija

Ryhmän uusi tulokas. Horseman ei toki ole täysin tuntematon PSL:n katsojille, sillä mies on nähty sekä vieraana lähetyksissä että pelikentillä taistelemassa Kana-aterioista. Horseman on suomiscenen pitkäaikainen jäsen, lupaava streamaaja ja kokenut kilpapelaaja. Hänet tunnetaan suorapuheisena analyysissään ja pitkä ura kilpapelaajana takaa sen että asiantuntemusta riittää kilpailullisen PUBG:in analysoimiseen.