Post thumbnail

Tällä viikolla PUBG Finlandissa (Vko 34)

POSTED BY Gawin 16.08.2020

Mitä PUBG Finlandissa puuhataan tällä viikolla? Sitä ei tarvitse kahdesti kysyä! Heti maanantaina startataan PSL Elisa Viihde PUBG Fall Challenge, jossa 128 joukkuetta aloittaa matkan kohti himoittua PSL-mestaruutta ja 20 joukkuetta lisää liittyy taisteluun kierroksilla kolme ja neljä. Ensimmäisellä kierroksella ei vielä nähdä PUBG Finlandin tuttuja studio-kasvoja, vaan lobbyt lähetään community-streamien kautta. Kuitenkin heti toiselta kierrokselta lähtien PSL-studio on äänessä ja tarjoaa parasta PUBG viihdettä sekä englanniksi että suomeksi. Lisätietoa ensimmäisen ottelukierrokset lähetyksistä löytyy pian julkaistavasta ensimmäisen kierroksen artikkelista!

Kuin tilauksesta PCS2-turnaus pitää taukoa viikonloppuna, joten voimme rauhassa valmistautua PSL:n toisen kierroksen otteluihin ensi viikon maanantaina ja tiistaina. Tällä viikolla aukeaa kuitenkin PCS2:n Pick’Em. Sitä ja kaikkea muutakin ostellessa kannattaa muistaa PUBG Finlandin Creator Code!

Tue PUBG Finlandin toimintaa pelinsisäisillä ostoilla! Creator Tag: pubgfinland

Olemme saaneet käyttöömme creator tagin, jonka avulla juuri te pystytte tukemaan meidän toimintaa samalla, kun ostatte esimerkiksi season passin, +lvl kuponkeja tai ihan mitä vain PUBG ingame storesta rahalla!

Tuotteet maksavat saman verran teille, mutta me saamme ostoksista pienen osuuden. Hieno tapa tukea meidän toimintaa!

Ohjeet kuinka saat meidän Creator Tagin ”pubgfinland” käyttöön:

  1. Kirjaudu PUBG tilillesi osoitteessa https://accounts.pubg.com/
  2. Mene kohtaan ”Creator appreciation program”
  3. Kirjoita hakukenttään pubgfinland ja klikkaa submit

Mikäli haluat viimeisimmät uutiset ja tulokset, kannattaa seurata sosiaalisen media kanavia!
Twitter
Instagram
Facebook