Post thumbnail

Tällä viikolla PUBG Finlandissa (Vko 40)

POSTED BY Gawin 28.09.2020

PSL:n tuorein kausi päättyi Team Liquidin voitonjuhliin ja viikkoa aiemmin päätöksensä sai PCS 2 – turnaus. Kuitenkaan emme joudu elämään ilman huipputason PUBG:ia, sillä ensimmäiset Dreamhack Fall Showdown – ottelut on pelattu ja ensi viikonloppuna on tarjolla Stage 2 – toimintaa kolmen päivän verran! Dreamhack tarjoilee siis sopivasti viihdettä kunnes voimme julkaista lisätietoa PUBG Finlandin loppuvuoden tapahtumista. Tässä vielä katsaus PSL:n lopputuloksiin.

Team Liquid vastasi heti tuoreeltaan PSL-mestaruuden varmistuttua meidän esittämiimme kysymyksiin.

ibiza kertoi kuinka hyvältä tuntui voittaa turnaus, vaikka finaalin viimeinen päivä lähti käyntiin heikosti ja tunnetusti joukkue ei ole aina kyennyt nousemaan enää voittoon vastaavissa tilanteissa. Niinpä voitto rankkojen vaiheiden jälkeen tuntui erityisen hyvältä.

jeemz kertoi ratkaisevan ottelun voiton avaimena toimineen se että TL odotti joukkueiden tekevän omituisia ratkaisuja viimeisessä kartassa ja siksi joukkue pelasi erityisen rauhallisesti ja varovaisesti kunnes viimeiset taistelut olivat edessä. Tähän mxey lisäsi että oli todella yllättynyt siitä että viimeiseen karttaan lähtiessä peräti 9 joukkuetta taisteli turnauksen voitosta.

clib kertoi mestaruuden toimineen hyvänä itseluottamuksen lähteenä joukkueelle, joka jäi toiseksi PCS 2 – turnaukessa. PCS-pettymyksen jälkeen joukkue päätti voittaa mahdollisimman monta turnausta ja PSL:n voitto oli vasta ensimmäinen monista. jeemzz jatkoi että tavoitteena on voittaa kaikki loputkin loppuvuoden turnaukset. Lopuksi koko joukkue halusi kiittää kannattajiaan, yhteistyökumppaneitaan ja PSL:n järjestäjiä.

PUBG Finland lähetykset

Perjantai 2.10

Lauantai 3.10

Sunnuntai 4.10

 

Mikäli haluat viimeisimmät uutiset ja tulokset, kannattaa seurata sosiaalisen media kanavia!
Twitter
Instagram
Facebook