Post thumbnail

Tällä viikolla PUBG Finlandissa (Vko 44) + eSM turnaukseen ilmoittautuminen

POSTED BY Gawin 25.10.2020

Viime viikolla palattiin ”vanhoihin hyviin aikoihin” viikkoturnauksen ja suomalaisille joukkueille suunnatun turnausjulkistuksen muodossa. Tämän vuoden ensimmäisen viikkoturnauksen vei nimiinsä TIVOLI. Mukana oli suuri joukko viikkoturnauksista ja muista suomiturnauksista tuttuja nimiä ja meininki sen mukainen. Tätä on ollut ikävä. Viikkoturnaukset jatkuvat tällä viikolla ja se on loistava paikka try-outata uusia pelaajia eSM-turnausta varten tai viimeistellä Korppirotet huippuunsa. Luvassa siis uudella tutulla paikalla torstai-illassa parasta SuomiPUBGia.

PUBG Finland lähetykset ja turnaukset

Torstai 29.10

Ilmoittautuminen PUBG eSM-turnaukseen

Ilmoittautuminen PUBG eSM 2020 turnaukseen alkaa maanantaina 26.10. klo 19.00!

Suomalainen PUBG esports vuosi huipentuu marraskuussa pelattavaan PUBG eSM-turnaukseen jossa selvitetään vuoden 2020 Suomen mestari!
Turnauksen aikataulu, formaatti ja lisätietoa löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Faceit-alustan kautta, johon jokaisen osallistuvan joukkueen on luotava pelaajatunnus sekä joukkue.

Koska kyseessä on eSM-turnaus vaadimme pelaajilta 5 euron arvoista eSM-pelaajalisenssiä. Lisenssin hankkimisen ohjeet ja lisätiedot löydät täältä.
Turnaukseen voi ilmoittautua ilman pelaajalisenssiä, mutta lisenssi tulee olla ostettuna vuorokausi ennen joukkueen ensimmäistä ottelua.

Turnauksen säännöt

Linkki turnauksen Faceit sivuille.

Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa 26.10 klo. 19.00 ja ilmoittautuminen päättyy 20.11 klo. 20.00.
Lohkot julkaistaan 21.11.2020.

Viestintä ja keskustelu turnauksesta tapahtuu PUBG Finlandin Discord palvelimella #turnauskeskustelu kanavalla. Järjestäjä ilmoittaa eSM-turnaukseen liittyvistä asioista #turnausinfo kanavalla.

Voit myös olla yhteydessä turnauksen päätuomariin Discordissa CorottPlus#0112 tai sähköpostilla saku.pirinen@pubgfinland.fi

 

Mikäli haluat viimeisimmät uutiset ja tulokset, kannattaa seurata sosiaalisen media kanavia!
Twitter
Instagram
Facebook