Post thumbnail

Tällä viikolla PUBG Finlandissa (Vko 46) + eSM turnaus

POSTED BY Gawin 12.11.2020

Viime viikkoina on nähty legendaarisia PUBG Finlandin viikkoturnauksia ja sama meno jatkuu myös tällä viikolla. Nyt on viimeiset hetket rakentaa kokoonpano ja harjoitella kahden viikon kuluttua alkavaa eSM-turnausta varten. Videomuotoista analyysia pääsee myös tekemään viikonloppuna pelattavasta PCS-turnauksesta, tietenkin suomeksi selostettuna!

PUBG Finland lähetykset ja turnaukset

Torstai 12.11

Lauantai 14.11

Sunnuntai 15.11

Ilmoittautuminen PUBG eSM-turnaukseen

Ilmoittautuminen PUBG eSM 2020 turnaukseen on käynnissä!

Suomalainen PUBG esports vuosi huipentuu marraskuussa pelattavaan PUBG eSM-turnaukseen jossa selvitetään vuoden 2020 Suomen mestari!
Turnauksen aikataulu, formaatti ja lisätietoa löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Faceit-alustan kautta, johon jokaisen osallistuvan joukkueen on luotava pelaajatunnus sekä joukkue.

Koska kyseessä on eSM-turnaus vaadimme pelaajilta 5 euron arvoista eSM-pelaajalisenssiä. Lisenssin hankkimisen ohjeet ja lisätiedot löydät täältä.
Turnaukseen voi ilmoittautua ilman pelaajalisenssiä, mutta lisenssi tulee olla ostettuna vuorokausi ennen joukkueen ensimmäistä ottelua.

Turnauksen säännöt

Linkki turnauksen Faceit sivuille.

Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnissä ja ilmoittautuminen päättyy 20.11 klo. 20.00.
Lohkot julkaistaan 21.11.2020.

Viestintä ja keskustelu turnauksesta tapahtuu PUBG Finlandin Discord palvelimella #turnauskeskustelu kanavalla. Järjestäjä ilmoittaa eSM-turnaukseen liittyvistä asioista #turnausinfo kanavalla.

Voit myös olla yhteydessä turnauksen päätuomariin Discordissa CorottPlus#0112 tai sähköpostilla saku.pirinen@pubgfinland.fi

 

Mikäli haluat viimeisimmät uutiset ja tulokset, kannattaa seurata sosiaalisen media kanavia!
Twitter
Instagram
Facebook